Gyurkity Péter

Júniusban jön a Galaxy Note 7R

A kudarc után visszatér a típus, a Samsung igyekszik túladni a visszahívott példányokon.

Nem is olyan rég írtunk arról, hogy a Samsung végül mégis megpróbálkozik a kudarcot vallott okostelefon visszahozásával, miután a hónap elején olyan hírek merültek fel, hogy erre komoly lehetőség van. A jelek szerint júniusban jön a második debütálás, amiből Európa is részesülhet.

Most dél-koreai lapok számoltak a várható megjelenési dátumról, amely a cég számára hazai piacon minden bizonnyal júniusban jön el. Azt ugyan még nem tudjuk pontosan, hogy melyik napra esne a rajt, nagyon úgy tűnik azonban, hogy az illetékesek mindent elkövetnek a korábban visszahívott telefonok sikeres értékesítése érdekében. A hivatalos árat ezért 875 dollárról 620 dollárra csökkentik, a telefonokat pedig egy valamivel kisebb, 3200 mAh-s akkumulátorral látják el, ami a korábbi problémákból kiindulva a megfelelő lépésnek tűnik – emlékezhetünk arra, hogy több példány kigyulladt, illetve felrobbant, ami végül a visszahíváshoz vezetett.

Többen emlékeztetnek arra, hogy maga a típus meglehetősen népszerű volt, itt pedig az első hírek és a visszahívás után is meglepően sokan tartottak ki a megvásárolt készülék mellett, a Samsung ezért végül arra kényszerült, hogy szoftveres frissítésekkel korlátozza le az újratöltést, végül teljesen ellehetetlenítve azt. Mivel a könyvelésben az összes telefont leírták, a komoly veszteség után minden egyes darab újbóli értékesítése „talált pénzként” tűnik majd fel az idei eredményekben, ami a Galaxy S8 és S8+ várható sikere miatt amúgy is kedvező képet mutat majd meg nekünk.

A hírek szerint Ázsiában, valamint egyes európai országokban lesz majd elérhető a Galaxy Note 7R, amely jó eséllyel ismét kedvező fogadtatásra találhat.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!