Szekeres Viktor

Előzetest kapott A kör, Tom Hanks és Emma Watson thrillerje

Gondban lesznek Tom Hanks új filmjének magyar címadói?

Tom Hanks és Emma Watson lesz a főszereplője a Luc Besson-féle EuropaCorp új filmjének, a The Circle-nek, melynek magyar címe a papírforma szerint A kör lesz - nemcsak azért, mert tükörfordítás alapján ez lenne a logikus, hanem azért is, mert Dave Eggers könyve, melyet adaptáltak, ezen a címen jelent meg itthon. James Ponsoldt filmjének további szereplői: John Boyega, Patton Oswalt, Bill Paxton, Karen Gillan és Ellar Coltrane.


Az Amerikában április 28-án bemutatni tervezett film alapjául szolgáló könyv magyar kiadásának fülszövegéből fény derül valamennyire a történetre is: A TITOK HAZUGSÁG. A MEGOSZTÁS TÖRŐDÉS. A FÉLREVONULÁS LOPÁS.
Mae, a huszonéves lány még csak pár napja dolgozik álmai munkahelyén, de máris teljesen átalakult az élete. Mihez kezdjen ezekkel a tapasztalatokkal? Dave Eggers sokkoló konkrétsággal rajzolja meg napjaink szép új világ-át. A Kör fiatalos, menő kaliforniai szoftvercég, amelyben nem nehéz ráismernünk a Facebookra vagy éppen Google-re. Lelkesedésük és profizmusuk pillanatok alatt elhozza a tökéletes modernizációt de mi a helyzet a privát szférával és az egyéni szabadságjogokkal? A Kör dermesztő víziója közelebb van hozzád, mint gondolnád."

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • ostoros #3
    Amerikában is simán adják alig pár év eltéréssel ugyanazt a címet egy filmnek.
  • glazier #2
    Legyen karika a címe. :-D
  • KoLaMan #1
    "Gondban lesznek Tom Hanks új filmjének magyar címadói? "
    Még soha nem éreztem, hogy magyar címadók bármikor is gondban lehetnének, a számtalan agyament, a tartalomhoz, vagy az eredeti címhez távolról sem passzoló címek után, nem hiszem, hogy egy olyan apróságon fennakadnának, hogy volt már ilyen magyar címmel film.