Szekeres Viktor

Nagyon durva DVD-kiadást kap a Saul fia

Igényes formában jelenik meg a lakossági piacon a tavalyi év egyik legjobb filmje.

Április 16-án jelenik meg Magyarorszégon a legjobb idegen nyelvű film Oscar-díjával kitüntetett Saul fia kétféle díszdobozos házimozi kiadása. Az egyik, kétlemezes dvd kiadvány digipack kiszerelést kapott, a film mellett pedig egy extra lemezt is tartalmaz. A másik, háromlemezes limitált kiadvány a két dvd mellett magába foglalja a Blu-ray változatot (rajta a filmmel FullHD képpel és DTS-HD Master Audio hanggal, továbbá az extrákkal, ugyancsak HD-ben), egy 28 oldalas könyvet a film történelmi hátteréről és művészeti koncepciójáról, illetve egy sorszámozott filmkockát az eredeti, 35mm-es nyersanyagból. A kiadványokhoz a 35mm-es kópiáról készített digitális transzferét a stáb - Nemes László rendező-forgatókönyvíró, Erdély Mátyás operatőr, Zányi Tamás hangmérnök és Hajdók Gábor utómunka supervisor - személyesen felügyelte.


A 2 lemezes digipack 3.490 Ft-os fogyasztói áron lesz kapható audiokommentárral, 2 perc kimaradt jelenettel, előzetessel, tévéspottal, 21 percnyi forgatási jelenettel, egy alkotói közönségtalálkozó felvételével, valamint a díszbemutató képsoraival. A Blu-rayes megjelenés 8990 forintba fog kerülni, az extrák a fent említett pluszok kivételével ugyanazok lesznek.


Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Gerysama007 #18
    Mást nagyon nem is érdekelt Magyarországon kívűl vagy csak nagyon minimálisan. De magyarország filmes bevételekben nem is mérvadó soha.
  • Zombee #17
    A BD fog annyiba kerülni, nem a DVD.
  • Zombee #16
    Magyarországról beszélünk, itthon több nézőnél tart a Saul fia.
  • Gerysama007 #15
    Legsikeresebb? Tényleg? Miben? Mert elnyert pár olyan díjat amit előre lezsíroztak? ilyenkor mindig Woody Allan idézete jut eszembe. "Az Oscar díj gála a második legfontosabb zsidó ünnep".
    Ez amolyan kötelező körök volt amit le kellett futni. Hiszen nincs év legalább egy holokausztos film nélkül. Ami pedig a BVS-t illeti azt SOKKAL több embert érdekelte (hacsak a szám adatokat nézzük) és arrol sokkal inkább folyik a beszéd (még ha megosztott is az), nem mellesleg a folytatások is kilátásban vannak. A saul fiáról ki beszél rajtatok kívűl? Folytatás? Bevételi arány? Leülhetsz. Minusz egyes.
  • Paddy #12
    2 perc kimaradt jelenettel!!:D Rohanok megvenni! Futtatott cucc.:P
  • ReszegKoldus #11
    A folytatásban saul 20 évvel később visszatér a táborba hogy leszámoljon a csúnya gonosz náci zombikkal
  • Aldo Moro #9
    Megpróbáltam megnézni. Olyan 20 percig bírtam.

    A DVD meg olyan durva, mint egy smirgli?
  • syn7h37ic #5
    Ez nem durva. Az lenne a durva, ha a DVD tok egy szappantartó lenne...
  • zetortraktor #4
    Igen. A kiadó valószínűleg nem mérte fel a piacot, és hasra csaptak, amikor a megjelenés mellett döntöttek. Pistike, leülhet.

    Igazából csak az a kérdés, hogy miért kell ennyit ismételgetned, győzködnöd magad erről? Tedd, nyugodtan, de ettől a film még benne van a 10 legsikeresebb között a tavalyiak közül. És több embert érdekelt, mint mondjuk a Batman v Superman fog érdekelni. Nem mintha emiatt bárkinek is örülnie kéne, vagy stresszelnie, mint neked. Nem te kapod a pénzt.
  • repvez #3
    Ha már ennyire holokauszt akkor miért nem vállalták be a sárga csillagot a borítón ?