Ötvös Tibor

Dead Island Definitive Collection - retro-vonalat is kapunk


A Dead Island Definitive Collection nem csak az eddig megjelent részeket foglalja magában, hanem egy teljesen új játékot is.

Tegnap jelentette be a Deep Silver a Dead Island Definitive Collection nevet kapott csomagot, melyben a Techland sikeres sorozatának eddig megjelent tagjait szólíthatjuk magunkhoz. A leleplezés alapján a Dead Island és a Dead Island: Riptide feljavított változatai mellett egy teljesen új alkotást is kapunk, mely a Dead Island: Retro Revenge címet kapta. Ez a program egy 16-bites korszakot idéző epizód lesz és mint ilyen mind grafikájában mind pedig a játékmenetében a '90-es évek elejét idézi.

Az első hírek alapján a Dead Island Definitive Collection csak PS4-re és Xbox One-ra jelent volna meg, de szerencsére a leleplezést követő pár órában a Deep Silver elárulta, hogy PC-re is beszerezhető lesz a csomag. A premier pedig május 31-én lesz aktuális és természetesen a megjelenés után mi is beszámolunk a címről - pontosabban a csomag 16-bites tagjáról, hiszen a feljavított grafika mellett a fő vonal más újdonságot nem kap.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!