Szekeres Viktor

Amerikában már egymillió dollár fölött jár a Saul fia

A Saul fia elérte Amerikában az egymilliós bevételt.

Már hetekkel ezelőtt arról számolhattunk be, hogy a Saul fia minden idők legsikeresebb magyar filmjévé vált Amerikában, így most nem csúcsdöntésről, hanem egy álomhatár átlépéséről szól a hírünk. A Nemes Jeles László által rendezett alkotás bevételei ugyanis az elmúlt napokban meghaladták az 1 millió dollárt, és vasárnappal bezárólag már 1,112 milliós eredményt jegyezhettünk fel.

A Saul fia premierjének 10. hetében a 38. helyet szerezte meg a hétvégi amerikai mozis bevételi toplistán 84 194 dollárral. Jelenleg 75 moziban vetítik a filmet, ami az eddigi legszélesebb körű terítést jelenti. Ez a szám, ha a film az Oscaron is sikert arat, minden bizonnyal száz fölé fog nőni. Érdekesség, hogy a Saul fia legnagyobb riválisa, a török Mustang is ott van a toplistán, mégpedig a 45. helyen. Az immáron 14. hete műsoron lévő alkotás eddig 676 ezer dollárt bevételezett, a maximális kópiaszáma 57 volt.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Paddy #6
    Már kezdtem aggódni, hogy nem hallok a filmről semmit.:D
  • kalapos01 #5
    nem tudom. a készítők akkor kaphatnak, ha olyan szerződésük van a gyártókkal, akiknek olyan szerződésük van a forgalmazókkal, akiknek olyan szerződésük van az adott nemzet disztribútorával. ezt szerződése válogatja. vannak olyan forgalmazói jogok, amiknél fizetnek vissza részesedést, de ez inkább amerika fele szokott történni, mintsem amerikából. egy kis európai cég simán lehet, hogy szőröstől, bőröstől odaadja a filmet az adott összegért, hogy próbáljanak belőle pénzt csiholni.
  • gombabácsi #4
    hm részesedést nem kapnak a készítők?
  • sempronius18 #3
    A haszon természetesen a zsidó vallású Szíriuszról jövő UFO gyíkembereké lesz, akik így végre betudják majd fejezni a gyilkos HAARP hang hullámjukat így pusztítva el a dicső magyar nemzetet vele az emberi civilizációt ha nem cselekszünk barátom.
  • kalapos01 #2
    koltoi, nem koltoi, leirom, mivel nem tudod a valaszt: a bevetel az amerikai mozike, es az amerikai forgalmazoe, aki megvasarolta jo penzert a forgalmazasi jogokat.

    egyebkent csak haszna van belole a magyaroknak, csupa pozitiv hozadek.
  • Tetsuo #1
    Vajon a magyaroknak is lesz belőle haszna? Ez költői, persze.