Gyurkity Péter

Képeken látható a Samsung Galaxy S7

Emellett pedig néhány fontosabb részlet is megjelent, a nagyobbik testvér jellemzőivel együtt.

A Galaxy S7 hivatalos debütálása ugyan csak jövőre esedékes, az interneten azonban nincs hiány a különféle pletykákból és előzetesekből. Ezúttal néhány renderkép futott be, mégpedig egy tokokat készítő cég jóvoltából, de a fizikai és hardveres részletek egy részét is megismerhetjük.

Az ITSkins saját internetes oldaláról ugyan időközben eltávolították az említett felvételeket, azokat azonban addigra már számos egyéb portál is átvette, így gyakorlatilag mindenki közelebbről szemügyre veheti a Samsung által fejlesztett két készüléket. Ezek egyike a Galaxy S7, amely a korábbi híreknek megfelelően külsejét illetően nem sokban tér el a jelenlegi generáció fő képviselőjétől, a burkolaton mindössze egyetlen eltérést látunk, ez pedig az immár téglalap formájú fizikai gomb. A pontos méret ezúttal 143,37 x 70,8 x 6,94 mm, ami egy árnyalatnyival vastagabb kivitelt jelent, valamint jó eséllyel az 5,1 hüvelykes kijelző megtartását, míg a hátoldali kamera ugyanúgy kiemelkedik, mint korábban.


Érdekes módon megjelenik itt egy nagyobb változat is, mégpedig Galaxy S7 Plus néven, ezzel is utalva a nagyobb fizikai méretre. A pontos paraméterek itt sorrendben 163,32 x 82,01 x 7,82 mm, ami elsősorban azért érdekes, mert ezzel az új típus maga mögé utasítaná a Galaxy S6 Edge+ modellt, méretével pedig leginkább a Galaxy Mega 2 típushoz állna közel, ami viszont egy 6 hüvelykes érintőképernyő alkalmazását valószínűsíti. Hivatalos információ hiányában egyelőre ilyen és hasonló következtetésekre vagyunk utalva, az érdeklődőknek tehát jó adag türelem javallott, amíg a gyártó maga ismerteti a főbb fejleményeket.

Erre minden bizonnyal csak februárban, az MWC alatt kerítenek majd sort.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Aldo Moro #4
    Micsoda őrült problémák ezek.
  • batman #3
    abszolút egyetértek. ugyanezzel küzdök én is.
  • Cat #2
    nézd meg a htc one a9-et
  • bunny #1
    Én inkább egy Galaxy S7 mininek örülnék kb iphone 5s méretben. Mert az még emberi kézre van szabva, afelett meg nevetséges. Régen az volt a menő, ha a telefon minél kisebb volt, végül már csak két ujjal lehetett megfogni, olyan nevetségesen aprók lettek. Most meg már 6"-os telefonokkal rohangál a sok hülye, 5" alatt meg alig találni értelmeset. Miközben az ember kezének meg nem változik a mérete, szóval az, hogy mi a kényelmes ... az adott. Én nagy apple ellenes vagyok, de pont a méret és teljesítmény miatt kezdtem el az említett 5s-t nézegetni használtan. Mondjuk kéne rá egy android, és akkor lennék igazán boldog :O