Szekeres Viktor

Amerikában hatalmas siker a Creed - itthon inkább nem mutatják be

Kint a nézők és a kritikusok is imádják a Creedet.

Nemrég számolhattunk be arról, hogy itthon mégsem kerül bemutatásra a Creed című bokszolós film. Az okokról nem tudtunk semmit, mindössze sejteni véltük, hogy a Mélyütés bukása szerepet játszhatott abban, hogy a forgalmazó, vagy esetleg a külföldi partnere azt gondolja, hogy itthon a bokszolós filmek nem érdeklik a nézőket. Pedig lehet, hogy mindössze annyi a titok, hogy jó filmeket kell játszani a mozikban. Márpedig a Creed minden jel szerint nagyon jó lett. Az amerikai kritikusok legalábbis oda vannak érte, a Rotten Tomatoes elnevezésű kritikaösszesítő oldalon a film 92%-os mutatóval jobban áll, mint az új Pixar-premier - az eddigi 132 kritikából 122 lett pozitív, és mindössze 10 negatív.

Ráadásul minden jel arra mutat, hogy az eleinte olcsó bőrlehúzásnak tűnő film anyagi siker is lesz, ráadásul nem is kicsi. Szerdán ugyanis a Creed Amerikában 6 millió dollár bevételt termelt, ami 30-32 millió dolláros három napos hétvégére lenne elegendő, a hosszú hétvégén pedig 44 millióra. Végleges eredmény persze csak vasárnap lesz, így hát addig akár még egy 50 milliós startban is lehet reménykedni.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • professional #3
    Még nincs fent sehol? Hallatlan!
  • Cyberdog #2
    Áááh, majd torrentről letöltjük! :) No problemo! :)))
  • Wittgen #1
    Azért Sly tud, ha akar. Én várom a filmet, ha máshogy nem jutok hozzá, akkor kikölcsönzöm eredeti nyelven. Az új Rocky és a De Niros boxfilmjei is jók voltak.