Szekeres Viktor

Megint egy új Star Wars-előzetes - ismét baró új jelenetek

Az új Star Wars-trailerben egy igen meglepő snittet is látni.

Valahol döbbenetes, hogy még mindig nyomja a Disney az új Star Wars-filmet, a Star Wars: Az ébredő Erőt (Star Wars: The Force Awakens), pedig az ember azt gondolná, hogy már mindenki tudja, hogy lesz egy ilyen bemutató, s minden bizonnyal arról is döntést hozott már, hogy meg akarja-e nézni azt. Most például az ABC-n vásároltak egy 60 másodperces reklámhelyet, ahol csütörtökön az alábbi előzetest mutatták be - természetesen új jelenetek kíséretében.


A J.J. Abrams által rendezett Star Wars: Az ébredő Erő (Star Wars: The Force Awakens) 136 perces lesz és duplán különleges premiert kap itthon december 18-án, hiszen egy pénteki napon kerül bemutatásra. S minderre Amerikával egy időben kerül sor, ami azt is jelenti hogy a Disney erre az egy alkalomra, még a kamerázó kalózok miatt hazánkra kiszabott premierkésleltetési embargót is feloldotta.

A filmben szereplő új Star Wars-generációt olyan színészek alkotják, mint Daisy Ridley, Adam Driver, John Boyega, Max von Sydow, Domnhall Gleeson, Andy Serkis, Oscar Isaac, Gwendoline Christie és Lupita Nyong'o, a régiek közül pedig visszatér Mark Hamill (Luke Skywalker), Harrison Ford (Han Solo), Carrie Fisher (Leia Organa), Peter Mayhew (Chewbacca), Anthony Daniels (C-3PO) és Kenny Baker (R2-D2).

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Ragnaar #12
    Szerintem a fénykard leginkább a katanához hasonlít, és a vívás stílusa is valamennyire.
    (Mondjuk ez a pallosra hasonlító változat is jól mutat.)
  • Szefmester #11
    Ez a magyarázat meg csak addig él amíg rá nem jön hogy a keresztvasak ebben a formában bizony nem működnek. Ugyanúgy le lehet csapni a másik kezét tőlük, mivelhogy a keresztvas TÖVÉT is át tudod vágni. Volt rá egy dizájn amit láttam, annak a lényege az volt hogy olyan 30fokban felfelé álltak a keresztvasak közel a pengéhez, és így a lecsúszó másik kard felakad a keresztezésnél, nem pedig lenyisszantja a keresztvasat.
    Persze ettől még baromság. Ahogy a fénykardos vívás látványa is. Szép, meg látványos, de egy rendes vivás az pár mozdulat csupán és vége.

    Jar Jar meg csak akkor kerüljön vissza, ha a darth darth binks elméleteket valósítják meg. :D
  • NEXUS6 #10
    Bameg, és tényleg, ha éccet lehet kapni vérátömlesztéssel, akkor dzsedivé is lehet válni.

    Azt azért monnyuk nem kellett volna eröltetni, hogy Anakinnek nem volt apja.
    Neki persze így senki nem mondhatta, hogy: Anakin, én vagyok az apád!
    XD
  • Archenemy #9
    Meg eleve miért adnak bele erőt az ütésbe, ha már egy kis érintés is elég, mert szétégeti a célt. Ha tényleg lenne fénykardvívás, az inkább ilyen párbajtőr-szerű lenne szerintem.
    Meg miért nem mennek át egymáson simán pl.
    Meg ha a midikloriánok csinálják az erőt, akkor vérátömlesztéssel lehet jediket létrehozni?
    stb.
  • Ragnaar #8
    Igazából nincs gond a crossguardos lightsaberrel :



    Utoljára szerkesztette: Ragnaar, 2015.11.16. 17:53:42
  • gseldon #7
    Annyira imádom az ilyen való életből kiinduló elemzéseket. Akkor valaki azt elemezze ki nekem, hogy ugyan a fény (lézer, mindegy) ugyan mitől "áll meg" egy bizonyos távolság után, hogy kiadja a kard pengéjét? Nem kéne a kvázi végtelenségig folytatódnia? :)
  • Csacsis #6
    Ne sírd vissza, ez nem baromság. Láttam egy videót youtube-on, ahol kielemezték, hogy mennyivel előnyösebb harcászati szempontból egy ilyen, mint egy simapengés (simán vágod vele az ellen kezét egy összecsapásnál).
  • duke #5
    Az tenyleg jo lenne, ha jarjar-nak volna egy ilyen kardja. :)
  • Zombee #4
    Mi volt az igen meglepő snitt? Szerintem azokat nem teszik bele egy trailerbe, ha már magát a filmet is úgy védik.
  • zetortraktor #3
    Nem hiszem, hogy az SG mondta volna ezt, inkább a rendező, de ha nem csak a címeket olvasnád, okosabb maradtál volna: "a teasert és a két trailert követően nem fognak újabb "normál" előzeteseket bemutatni a Star Wars: Az ébredő Erőhöz (Star Wars: The Force Awakens), mindössze tévés promók fognak készülni, "

    Azóta nem is volt több, csak japán meg tévés.