Ötvös Tibor

Az Uncharted-re hajaz a Visceral Star Wars játékra

Amy Henning, az Uncharted-sorozat rendezője átment az EA Visceral berkeibe és az új Star Wars játékot felügyeli.

Miközben az egész játékvilág a Star Wars: Battlefrontot figyeli, addig az Electronic Arts további játékok fejlesztését finanszírozza. A BioWare-féle játékról még nem tudni semmit, ám az EA Visceral (Dead Space, Dante's Inferno) akció-programja már kezd körvonalazódni. Az nem sok rajongó tetszését nyerte el, hogy a kiadó leállította a Star Wars 1313 fejlesztését, ám az talán örömteli, hogy az itt megtapasztaltak nem vesznek el teljesen.

Az alapokat azonban az Uncharted-sorozat szolgáltatja, ami nem meglepő, hiszen a fejlesztésben részt vesz Amy Henning, a Sony-sorozatának rendezője. Ráadásul a 1313 bizonyos elemeit is átemelik és így egy igen izgalmas kis akciójáték képe kezd körvonalazódni a szemeink előtt. Reméljük a Battlefront megjelenése után az EA mutat valamit a többi Star Wars címből is.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Ragnaar #5
  • Jagdgeschwader #4
    Hát, a Shadows of the Empire fasza volt annó... Adok neki egy esélyt!
  • Ender Wiggin #3
    A Jedi Outcast és a Jedi Academy elég magasra tette a lécet anno. Manapság csak szarokat gyártanak a milliárdos franchise-futószalagokon. Az Uncharted külső nézetes. Úgy látszik nem elég a Tomb Raidert rászabni...további klónok támadása következik.
  • Sir Cryalot #2
    Messze messze nincs elég izomszag a star wars galaxisban hogy az a dagadó izomzatra és fröcsögő tesztoszteronszintre vágyó stresszhormonfüggő akciódudebro rajongókat kielégítse, tudják ezt a konzolgyártók is (elég megnézni az exkluzív címeket hozzá), így az EA most külön utakra lépett.

    Na most megneszelhettétek mi sejlik dolgok hátterében (fúj).
    Utoljára szerkesztette: Sir Cryalot, 2015.06.30. 00:20:43
  • Angelus1991ster #1
    Komolyan itt a világ egyik legnagyobb brand-je, és alig van FPS játék. Két Battlefront-al és Republic Commandóval kell beérnünk. Fosniuk kéne a Star Wars-fps-eket, ehelyett mivan. Semmi. Ugyanez van a Start Trek-kel.