Ötvös Tibor

Előzmény lesz a Red Dead Redemption 2?

Egy magát Rockstar-alkalmazottnak nevező illető érdekes dolgokat árult el a Red Dead Redemption 2-ről.

A Rockstar Games remekül őrzi a titkait, az ő boszorkánykonyhájukból szinte soha nem szivárog ki egyetlen információ sem egy még be nem jelentett alkotásról. Így többnyire csak pletykákra és hivatalos forrásból meg nem erősített információkra tudunk alapozni... mint ahogy ma is. A Reddit oldalán ugyanis kikerült egy önmagát egykori Rockstar alkalmazottként aposztrofáló felhasználó (AnonDN1978) kissé dühödt bejegyzése, melyben az állítólag készülő Red Dead Redemption 2-ről rántja le a leplet.

A bejegyzés szerint (mely úgy kezdődik, hogy a "főnököm egy p*cs volt, ezért hozom nyilvánosságra az infókat") a Red Dead Redemption 2: Legends of the West az előző rész előtt játszódik 12 évvel és rögtön három főhőst is kapunk. Ebből kettő, Irish és Seth ismerős lehet az előző történetből, míg a harmadik karaktert mi magunk alkothatjuk meg éppen úgy, ahogy a GTA 5 multijában tehettük.



Itt még annyi extra van, hogy a lovunkat, a házunkat és a fegyvereinket is mi alkothatjuk meg, szinte teljesen szabadon. Irish Írországból indul el 15 évesen és 21 lesz, mire megérkezik Amerikába. Seth egy bankban dolgozik Kansas City-ben és az aranyláz hatására felpakolja családját és elindul Texasba, Tumbleweed városába. A bejegyzés szerint az ő sztorijában végigkövethetjük Seth leépülését, mely köszönhető neje és gyermeke halálának illetve az aranyláznak is.

Érdekesség, hogy a harmadik, általunk létrehozott karaktert nem irányíthatjuk a küldetésekben, ő csak amolyan felbérelhető segédként bukkanhat fel. A prérin összefuthatunk még ismerős arcokkal, így John Marston is szembe lovagolhat velünk (igaz, itt még a bandájával van) és az ifjú Bonny Macfarlane is részt kap a sztoriban.



A Legends of the West legnagyobb változását az új banda-rendszer jelenti majd. Az új elképzelés alapján szabadon alapíthatunk vagy csatlakozhatunk egy bandához vagy akár a törvény képviselőivé is válhatunk. Utóbbi esetben, ha például egy városka seriffje leszünk, akkor azért jelentősen meg van kötve a kezünk a szabadidős tevékenységeket tekintve (egy helyi bankrablás nagyon rosszul mutatna).

A Red Dead Redemption 2: Legends of the West elméletileg 2011 óta készül és az idei E3-on tervezi bemutatni a Rockstar Games. Mindez természetesen jelen pillanatban csak pletyka, de reméljük valóban leleplezi a csapat a sikeres western folytatását Los Angelesben.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zombee #6
    Az nem titokőrzés, hogy egy be nem jelentett alkotásról nem jön ki semmi hivatalosan egy fejlesztőtől, csak pletyka, és meg nem erősített információ. Az ellenkező esetet hívjuk bejelentésnek. Az újságírás csodája az sg.hu újabban.
  • SirBubu #5
    ebe lezsnek kóbojk is???
  • theone91 #4
    Nem a Red Dead Revolver volt az első rész?
  • grebber #3
    Remélem nézik a GTA 5 pc-s eladásokat és annak függvényében végre ellátogat ez is pc-re!
  • Tikal #2
    nem örülnék három karakternek itt is...
  • Cickány90 #1
    Ez kamu.
    Utoljára szerkesztette: Cickány90, 2015.04.11. 12:13:47