Berta Sándor

Pénzügyi közösségi portált indítana a News Corp.

Rupert Murdoch üzletembereknek szóló közösségi oldalt akar létrehozni a The Wall Street Journal keretein belül. Az új platform a rendkívül sikeres LinkedIn kihívója lehet.

Az új szolgáltatás a következő hónapokban indulhat el és azoknak lehet érdekes, akik hasonló módon gondolkodnak a világ dolgairól, szeretnének online találkozni és megosztani egymással az ötleteiket. Az elsődleges célcsoportot a pénzügyi szektorban érdekelt üzletemberek jelentik. A regisztrált tagok létrehozhatják majd a profiljaikat és fontos kikötés lesz, hogy a valódi nevükön kell majd regisztrálniuk. Lehetőség lesz a családi és a személyes, illetve az üzleti kapcsolatok kiépítésére és ápolására. A gazdasági hírek olvasása közben a tagok egymásra találhatnak, kapcsolatba léphetnek egymással, ötletekről és azok megvalósításáról egyeztethetnek.

E terület meghatározó képviselője a LinkedIn, saját adataik alapján több mint 200 országban több mint 225 millió regisztrált tagjuk van. "Sokkal több egy olyan fórumnál, amelyen a pénzügyekről beszélnek" - jelentette ki az új platform kapcsán Colleen Schwartz, a News Corp.-hoz tartozó Dow Jones belső kommunikációért felelős vezetője.

A tervek szerint egy rövid üzenetek váltását lehetővé tévő szolgáltatást is elindítana a News Corp, aminek segítségével a tagok személyesen tarthatják a kapcsolatot egymással. Ez olyan diszkrét beszélgetéseknél lesz hasznos, amelyekről nem szeretnék, hogy bármi is kiszivárogjon. Az szintén biztosra vehető, hogy lesznek reklámok a portálon, de ezzel kapcsolatban részleteket nem akart elárulni Schwartz.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • csimmasz #2
    Rafinált az öreg, ha a por népen milliárdokat lehet keresni akkor menyit lehet dúsgazdag embereken?
    Elég monitorozgatni az üzeneteket és előre lehet majd tudni dolgokat.Aki a rendszer felett rendelkezik az nagyon sok infóhoz hozzájuthat.
    Még mielőtt a titkosítással jönne valaki aki rendelkezik a rendszer fölött megolghatja úgy i
    s hogy senki nem sejt semmit, kifele biztonsagosnak tűnik.
  • sanyicks #1
    jaj összefújja a szemetet a szél, aztán az egyik szemét bekokózva benyom egy blöfföt, többi hisztérikusan próbálja majd a pénzét menteni, aztán jó kis hullámvasút lesz a tőzsdéken