Szekeres Viktor

Már idén elkezdik forgatni az Avatar 2-t?

James Cameron még mindig elég szűkszavú az Avatar lehetséges folytatásával kapcsolatban, annak ellenére, hogy amerikai sajtóhírek, vagy -találgatások szerint már idén neki állhat a második rész elkészítésének.

A Los Angeles Times, Titánok harca 2-ről szóló cikkében olvasható egy kombinálásra okot adható sor, miszerint a filmet 2011 első hónapjaiban kezdenék el forgatni, akkor, amikor a főszereplő, a Perzeuszt alakító Sam Worthington felszabadul Avataros kötelezettségei alól. Az LA Times itt azt jegyzi meg zárójelben, hogy nagy valószínűséggel még idén elkezdik James Cameron scifijének második részét forgatni.

Ennek azonban ellentmond az, hogy jelenleg még mindig nagyon keveset hallani az Avatar 2-ről, még arról sem volt szó, hogy ki rendezné a filmet. Sőt, nem is olyan régen a Neytirit alakító Zoe Saldana azt nyilatkozta az MTV-nek, hogy a 2012-ben nyári premierre tervezett Star Trek 2 forgatása év végén vagy jövő év elején kezdődne, s az Avatar folytatásának munkálataira csak ez után kerülne sor.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • winnie #5
    ne hidd. vagy a többség olyan jól ismeri zoe saldana arcjátékát, hogy ha véletlenül neytiri arcán gabrielle union arcjátékát fedezné föl, akkor felszisszenne hangosan?
  • HiddenTruth #4
    A színészi arcjátékot is átvitték a virtuális szereplőkre, ezért Saldana nélkül egy egészen más Neytiri-t kapnánk.
  • bm823 #3
    Neytiri csak rajzolt formában szerepel így az őt eljátszó színésznő már akárki lehetne nem?
  • Csaba007 #2
    Akkor nem értem miért ez a cikk címe? Idén elkezdik? Akkor is leghamarabb 2011 végén? Az idén van? :O.....
  • Chocho #1
    Félek, hogy Cameron nélkül nem lenne az igazi. Az eddig elhagyott sorozatai rendre rosszabbak lettek (Terminátor...).