Ötvös Tibor

Szandálfilm-paródia készülőben

A National Lampoon megkezdte a National Lampoon's 301: The Legend of Awesomest Maximus Wallace Leonidas című paródiafilmjének előkészületeit. A címből kiolvasható, hogy a kosztümös-szandálos filmek elé tartanak majd görbe tükröt a készítők.

Gyerekkoromban élte fénykorát a National Lampoon-széria. A cég olyan filmekkel okozott kellemes perceket, mint a Chevy Chase féle Vakáció-sorozat vagy az Animal House. Az utóbbi időkben azonban szinte csak és kiárólag DVD-n megjelent vígjátékocskákat készítettek (lásd Ádám és Éva, Buliszervíz).

Ám úgy tűnik, most ismét megpróbálnak visszatérni az élvonalban. Megkezdték ugyanis a National Lampoon's 301: The Legend of Awesomest Maximus Wallace Leonidas című paródiafilm előkészületeit, mely a mostanság divatos szandál-filmek elé tart görbe tükröt. A film fő vonalát a 300, Rettenthetetlen és a Gladiátor adja. A sztori középpontjában egy kétbalkezes spártai hadvezér, Awesomest áll, aki elbukik a nagyság felé vezető úton.

Sajnos az utóbbi idők Bazi nagy... filmjei miatt komoly fenntartásokkal várom a filmet. Remélem, nem mennek el az alpári humorok felé és egy igazi paródiát láthatunk majd a vásznakon.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Wittgen #6
    Úgy, hogy a cikkíró reméli, hogy nem egy hasonlóan gagyi alkotás fog születni, mint a Bazi nagy... filmek.
  • Kobaljov #5
    a Party zónát is ők követték el

    a Bazi nagy-ok hogy jönnek ide?
  • artschiatwork #4
    A National Lampoon nyomta anno a Haláli fegyvert is :D
  • haxoror #3
    Javítson ki valaki ha hülyeséget mondok de a Rettenthetetlen nem szandálos film volt hanem középkori, ennyi erővel a Rambo-t is belerakhatnák.
  • Dakkon #2
    jaja. és jo film volt!
  • Kou #1
    a Buliszervíz első része izzhon mozikban is ment!