SG.hu

Ötdimenziós építészeti rendszer a Graphisofttól

A Graphisoft bejelentette, hogy új Építőipari Folyamat Modellező termék és szolgáltatás csomaggal jelenik meg a piacon.

A cég a mai napon olyan alkalmazások és szolgáltatások megszületését jelentette be, melyek alapvetően megváltoztatják az építőipari kivitelezés tervezési gyakorlatát. Az új termékcsalád komponensei a kivitelezés modellezés, a modell alapú költségvetéskészítés, a negyedik dimenziós ütemtervezés és az ötödik dimenziós cash-flow elemzés. A termékcsalád a 2,39 milliárd euró árbevételű, a finn építőipari kivitelező szektorban piacvezető YIT Corporation hatéves kutatási, fejlesztési és termelési tapasztalatainak bázisán jött létre.

"A kivitelező építőipar forradalmi technológiai változás előtt áll. A kivitelezési projektek költségeinek közel 25%-a feleslegesen kidobott pénz. Észak- Amerikában az építőipari kivitelezés a mezőgazdaságon kívül az egyetlen olyan piac, melyen az elmúlt 40 évben a termelékenység folyamatos hanyatlása tapasztalható. Célunk a kivitelezési költségek minimum 2-3%-os csökkentése minden olyan építőipari beruházás esetében, melyben a Graphisoft megoldását alkalmazzák. A világ minden részéről számos visszajelzést kapunk a termékcsalád első, úttörő felhasználóítól"- mondta Dominic Gallello, a Társaság vezérigazgatója.

"Az Építőipari Folyamat Modellező (Virtual Construction) a versenyképesség és a kiszámíthatóság növekedéséről szól"- mondta Clay Freeman, a Graphisoft Építőipari Kivitelezést Támogató Megoldások (Construction Solutions) csoportjának igazgatója. "A versenyképesség növelése azáltal lehetséges, hogy csökken az ajánlatok elkészítésére fordított idő és költség, továbbá a költség és idő szimuláció segítségével meggyőzőbb ajánlatok készíthetőek. A kiszámíthatóság növekszik a pontosabb becslések, az ütemterv alternatívák hatékonyabb elemzése, és a kivitelezési,- költség,- és ütemtervben eszközölt változások szinkronitása miatt."

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Tetsuo #1
    Csak 5?