SG.hu

Megnyitotta kapuit az F1Zóna, a legújabb internetes Formula 1 magazin

A www.f1zona.hu stábja egy olyan oldal indítására vállalkozott, melyen keresztül a világhálón száguldozó felhasználók folyamatosan hozzáférhetnek a Formula 1 világával kapcsolatos legfrissebb információkhoz.

A Formula 1-es világbajnoki sorozat iránt az idei esztendőben nyilvánvalóan nagyobb az érdeklődés Magyarországon, mint a korábbi években volt, hiszen 2004-ben már nem csak Magyar Nagydíjnak és a többi versenynek örülhetünk, hanem egy magyar versenyzőnek is szurkolhatunk.

"Az F1Zóna újnak számít az információs szupersztrádán fellelhető hírforrások között, de a készítői csapat tagjai sokak számára már ismerősek lehetnek. A tudósításokat, cikkeket készítő újságíróink, a megjelenést biztosító fejlesztőink korábban már különböző hazai internetes médiumoknál bizonyították a téma iránti elkötelezettségüket, szakmai hozzáértésüket" - írják bemutatkozó sajtóközleményükben.

"Az F1Zóna szerkesztői több éve foglalkoznak a sportággal, így megfelelő gyakorlattal és hozzáértéssel rendelkeznek. Most egy csapatba szerveződtünk, az eseményekről, pletykákról, történésekről szóló publikációinkat korszerű webes technológiával létrehozott oldalunkon tetszetős, szép környezetben igyekszünk közzétenni. Olyan minőségi munkát kívánunk végezni, mellyel reményeink szerint leendő Olvasóink teljes mértékben meg lesznek elégedve."

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • 2XP #2
    Arról nem is beszélve, h nem lehet szavazni :)
  • 2XP #1
    Pff, azért a webdesignra költhettek volna egy keveset, piszkosul ronda lett...