Szekeres Viktor

Előzetest kapott Jason Statham méhészes akciófilmje

Ilyen lesz a The Beekeper.

Megérkezett a The Beekeeper első előzetese, amiből kiderült, hogy Jason Statham megint visszatér az egyszemélyes akciófilmekhez, azonban ő nem lakossági forgalmazásra dolgozik, mint némelyik kollégája, hanem továbbra is mozisra, amit az is bizonyít, hogy új filmjének rendezője nem más lesz, mint az a David Ayer, aki nem is olyan régen egy nagyszabású filmet tett le az asztalra, a Suicide Squadot. Az amerikai premier január 12-én lesz.


A The Beekeeper című akciófilmet a Miramax gyártott és Cannes-ban adták el a nemzetközi vásárlóknak, vagyis itt keresik meg a költségvetés nagyját, és tesznek szert már előzetesen profitra, amiből arra is lehet következtetni, hogy már közepes fogadtatás esetén is kap folytatást. A szkriptet még 2021-ben vették meg több, mint egymillió dollárért a stúdió Kurt Wimmertől, és nem titkolt terv, hogy franchise legyen az alkotásból, ami méhészet mitológiájával foglalkozik, valamint egy ember bosszúhadjáratával, ami nemzeti jelentőségűvé válik, amikor kiderül, hogy egy hatalmas és titkos szervezet, a Méhészek ügynökéről van szó.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Ender Wiggin #2
    Mr. Majestyk :-)
  • Nabateus #2
    Ne b@szogasd Zümi urat! :)
  • t_robert #1
    hehe volt valami dinnyetermesztős akciófilm valamikor a 70-es években. A csávó valami görögdinnye termesztő farmer volt az USA-ban. valahogy összetűzésbe kerül valami maffiózókkal akik jól szétlövik az összegyűjtött dinnye termését. A dinnye rakás valahogy nem szereti ha fegyverrel belelőnek. Nem a zöld kerek európai görög dinnyék voltak, hanem a hosszúkás ovális csíkos dinnyék.
    erre bepipul a fickó és kinyírja végül a maffiózókat. Aztán hogy mi a konfliktus forrás már nem igen dereng 40-50 év távlatából csak a szitává lött dinnyehalom képe maradt meg bennem, amit valami mexikói vendégmunkások takarítottak be a fickó földjén. Ha jól dereng talán Charles Bronson játszotta a dinnye termelő fickót. :) A rossz fiúk a dinnyéket lővik szét a dinnyetermesztő meg a rossz fiúkat. NE dühítsd fel a dinnyetermesztőt... a mondani való. :) Mondjuk fogalmam sincsen eme méhészes film miről szól, de lehet nem jó ötlet a méhészeket sem feldühíteni? :)