Szekeres Viktor

Hát, ez lett eddig a legrosszabb The Expendables

Hiába koncentráltak a történetre, a nézőknek nem ilyen The Expendablest akartak.

Mindig érdekes látni a premierfilmek fogadtatását a nézők szempontjából. Ezek kapcsán a véleményeket elég jól lehet mérni a CinemaScore-értékelések révén. A CinemaScore egy olyan szolgáltatás, mely afféle exit pollos eredményekkel szolgáló Amerikából az első napos mozizók között felmérve (azaz azok közül, akik az adott filmet azonnal látni akarták, vagyis egy részük némiképp elfogultnak is tekinthető), ráadásul azon melegében, a film megnézése után. Ezek mellett értelemszerűen a nagyobb filmes oldalak, mint az IMDb és RottenTomatoes nézői értékelései is rávilágíthatnak erre-arra az első nap után, azonban ezeket már könnyedé tudják manipulálni trollok, akik megtekintés nélkül húznak le filmeket.

A The Expendables 4. része kapcsán például elég beszédes lehet, hogy a film csak B- CinemaScore-t kapott a legnagyobb rajongóktól, azaz azoktól, akik az első 3 rész után is nézősnek tartották a franchise-t és már az első napok látni akarták az új epizódot. Ez konkrétan azt jelenti, hogy a film bőven alulmúlja az előző epizódokat, melyek cseppet sem meglepő módon a B+-os első rész után 'A-'-t kaptak, köszönhetően a rajongói faktornak. Úgy tűnik, hogy a mostani rész, annak ellenére, hogy a készítők kiemelték, hogy mennyire a történetet tartották elsődlegesnek, nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket. Vagy lehet, hogy épp az volt a baj, hogy ráfeküdtek a történetre?

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • kalapos01 #4
    Ha elolvasod, amit írnak a hírben, akkor rájössz, hogy nem az oldalnak rossz a film, hanem a nézőknek. És attól, hogy sokak szerint nagyon rossz a film, nem jelenti azt, hogy nincsenek sokan, akik szerint jó. (Gondolj egy nagyon rossz filmre. És gondolj arra, hogy azt mennyien szeretik, és ha beírnád, hogy az a film rossz, akkor rád írnának, hogy "ha az rossz film neked, akkor te még nem láttál rossz filmet".)
  • Rick Walsh #3
    Ha ez rossz film ennek az oldalnak, akkor Ők még nem láttak rossz filmet.
  • Traumazero #2
    No Arnie , no party !
  • Ellaberin #1
    A világ vége...amikor egy filmnél a történet megléte a baj.