Szekeres Viktor

Brutál, 4,5 órás Ridley Scott-vágás is készül a Napóleonból

Ridley Scott kezében nem szalad meg az olló.

Ridley Scott, az Empire filmes magazinnak adott interjújában elmondta, hogy új filmjének, a Napoleonnak van egy általa fantasztikusként emlegetett változata, ami 270 perces, azaz 4,5 órás. Természetesen nem ez fog moziba kerülni, de a rendező elmondta, hogy ez a verzió jobban kiemeli Vanessa Kirny karakterét, Joséphine-t, már abban az időből is, amikor megismerkedett volna a címszereplővel.

A film összességében több, mint 2,5 óra hosszú lesz (hivatalosan 157 perc a játékideje), és bár nincs szó arról, hogy a 4,5 órás változat bemutatásra kerülne, de a rendező szeretné, ha az Apple valamikor ezt is levetítené. Más kérdés, hogy a hosszabb változat elkészítése elég komoly plusz költséget jelentene, hiszen jó eséllyel a plusz jelenetekhez elég komoly utómunkával kéne hozzájárulni, többek között vizuális effektusokkal és zenével.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • zetortraktor #3
    Mondja az ember, aki látott…, 5? 10? 30? rendezői változatot? Létezik ennyi?

    Nem is az az érdekes kérdés, hogy miért hiszi valaki, hogy ha van pár hasonló tapasztalata, akkor a következő tapasztalata is hasonló lesz (szerintem mindenki tud sorolni remek rendezői változatokat), hanem az, hogy aki ennyi szart megnézett, azt mi vette rá arra, hogy a legutóbbi rendező változatát is megnézze, és hogy nem érezte-e hbaleknek magát, hogy azt is szarnak találta? Csórikám, 4, 9 vagy 29 szar rendezői után beszopta az 5., 10. vagy 30. szar rendezőit is… Szar érzés:)
  • Frekvency #2
    a rendezői változatok mindig szarok. Érthető valahol, hogy a rendező ragaszkodik a leforgatott jelenetekhez, mert munkája van benne, de sok fölösleges szart szoktak beletenni az alapkópiába amitől jobb nem, csak hosszabb lesz afilm
  • noland #1
    Holywoodban már túltolták a puskaport.