Szekeres Viktor

Bejelentésre került a Zootropolis 2, Jégvarázs 3 és a Toy Story 5

Három közönségkedvenc animáció is folytatódik.

A Disney tegnap az első negyedéves részvényesi jelentésében közölte többek között azt, hogy a legutóbbi három hónap során Amerikában 200 ezer új előfizetőre tett szert, világszerte a Disney+ szolgáltatás további 1,2 millió felhasználóval növekedett, azonban az indiai Hotstar platform elveszített 3,8 millió előfizetőt, így a platformokat összesítve 2,4 milliós mínusszal zárták a negyedévet. Ez az a bekalkulált csökkenés, ami miatt tavaly nyáron a stúdió 30 millió előfizetővel lefele módosította 2024-re szóló terveit, sőt, a következő negyedévben további komolyabb csökkenés várható, 5-15 millió indiai előfizető elvesztésével, akik az indiai első osztályú krikett közvetítések jogai miatt lemondanak a Hotstar-előfizetésükről. Természetesen a III. vagy a IV. negyedévben vissza fog állni a növekedési ütem.

A Disney minderre előzetesen 7000 elbocsátással készült fel, valamint azzal, hogy az elkövetkező években 3 milliárd dollárnyit le fog faragni költségeikből, de szerencsére 2023-ban és 2024-ben is nagyon komoly összeget szán tartalomra a stúdió, mely csak 2022-ben 33 milliárdot költött kontentre. Ezúttal három animációs folytatásfilmet jelentettek be, a Jégvarázs harmadik, a Toy Story - Játékháború ötödik, valamint a Zootropolis második részét. A tervek szerint mindegyik mozis premiert fog kapni.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Ellaberin #4
    Ejj, de mellé találtál. Ámbátor nem ezen rajzfilmekkel van az alapvető gond, hanem az ötlettelenséggel.
    A gyereked meg 55-ször megnézi a Jégvarázs első részét is, ha úgy tartja kedve, te meg meg is engeded neki.
    Amúgy meg, ha a gyereked meg ezzel - rajzfilmmel - neveled olyan is lesz....mint te.
  • Ender Wiggin #3
    Mondjuk a Toy Story 4 (meg a D rajzfilmek többsége) nem gyerekeknek készült. Akinek tényleg van gyereke, az inkább a klasszikus D rajzfilmeket nézeti a kicsikkel, esetleg a 2016 előtti Pixarokat.

  • Batman15 #2
    Látszik, hogy nincs gyermeked, ne is legyen neked!
  • Ellaberin #1
    Én már a Zootropolis 22-t, a Jégvarázs 33-t és a Toy Story 55-t várom. Addig míg készen nem lesznek ezeket meg se nézem.