Szekeres Viktor

A nézőket ősszel és télen sem érdekelték az eredeti filmek, csak a folytatások

Kifejezetten gazdag kínálat volt az elmúlt hónapokban a mozikban, de csak a folytatások prosperáltak.

Igencsak elégedettek lehetünk az elmúlt hónapok mozis termésével minőségi szempontból, főleg, ami az eredeti filmeket illeti, más kérdés, hogy ezt sokan nem tapasztalták meg, ugyanis a nézők nagy része továbbra sem érdeklődik az eredeti produktumok iránt, inkább csak a folytatásokra, feldolgozásokra, rebootokra, univerzum-filmeket és adaptációkra ül be, hogy aztán elégedetten távozzon, vagy éppenséggel azokon köszörülje a nyelvét.

Jó eséllyel a jól, illetve jobban sikerült eredeti alkotásokra a többség ismét csak a streaminges megjelenés alkalmából fog rálelni, amit bizonyít az is, hogy nem egy nagyobb bevételre érdemes premier bevétele Amerikában még az 50, de sokszor a 20 millió dollárt sem érte el. Írd és mondd, szeptember és év vége között mindössze egy eredeti film hozott Amerikában legalább 100 millió dolláros bevételt, ez pedig a Smile című horror volt, amit sok folytatásrajongó a hájp hatására szerencsére megnézett, így a nagyon olcsó alkotás egészen 106 millió dollárig jutott el.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Ender Wiggin #1
    Ezt a folytatáslázat Lucasnak és Spielbergnek köszönhetjük. Volt sok évvel korábban is olyan film, amit folytattak, de pl. számmal jelölt folytatás A Cápa 2 előtt nem létezett. A 8O-as években aztán megindult a folytatásáradat.