Szekeres Viktor

Lehet, hogy mégsem folytatódik a Hobbs & Shaw

Nem biztos, hogy lesz második része a Halálos iramban spinoffjának.

2020. tavaszán számoltunk be arról, hogy nem meglepő módon folytatódhat a Halálos iramban spinoffja, miután az egyik főszereplő, Dwayne Johnson tegy Instagramos kérdezz-felelekben megemlítette, hogy már fejlesztés alatt van a folytatás, épp az új epizód kreatív irányán agyalnak. Ez persze nem volt meglepő, hiszen manapság amire rá van írva, hogy 'Halálos iramban', az sikerre van ítélve. Azonban, ahogy írtuk akkor, ez közel sem jelentette azt, hogy el is fog készülni a film. És most úgy tűnik, hogy ez az állás.

Legalábbis Kelly McCormick, az egyik producer nyilatkozta a napokban, hogy egyelőre még csak nem is beszélgetnek a Hobbs & Shaw második részéről, ami ismét csak: nem jelenti azt, hogy nem lesz valamikor, hiszen amikor egy akciófilm Amerikában 174, a világ többi részén pedig 585 millió dollár bevételt termelt, alaposan felülmúlva a várakozásokat, akkor a gyártó stúdió általában nem áll ellen az újrázásnak. De ahhoz mindenképp olyan forgatókönyv kell, ami mellett érdemesnek tartják azt leforgatni.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • zetortraktor #2
    Gondolja Móricka, miközben a tervezett filmek 95%-a nem készül el, mert nem sikerül átverni a forgatókönyvet a stúdión. Ha olvasnál híreket tudná, hogy elég sokszor előfordul, hogy nagy filmek esetében is egyes szkripteket folyton visszadobnak, mert nem elég.

    Igen, vannak emberek, akik azt hiszik, hogy bármi látványfilmhez random össze lehet dobni egy szkriptet, és nem több év munka van vele a helyszínek leírásától, a párbeszédek pontos megírásától kezdve az akciójelenetek részletes leírásig, a képszerű élmény biztosításáig, de szerencsére a többség azért konyít a témához.
  • takysoft #1
    "De ahhoz mindenképp olyan forgatókönyv kell, ami mellett érdemesnek tartják azt leforgatni."

    Ennek hiánya egyetlen film elkészültét sem befolyásolta...