Szekeres Viktor

Brutálisan nagy az érdeklődés a Fekete Párduc 2 iránt

Ahogy arra számítani lehetett, a Wakanda Forever nagy siker Amerikában.

Miután csütörtökön 28 millió dollárt hozott a Black Panther: Wakanda Forever Amerikában, ezt az eredményt a péntekihez hozzácsapva 84 milliós debütáló nap jött ki a hivatalos becslések szerint, vagyis a film máris a Thor negyedik része elé szökkent, mely a nulladik napos bevétel alapján még előtte volt egy hajszállal. A nézők érdeklődése és a film fogadtatása miatt ez 175-180 millió dolláros nyitányt jelenthet, de merészebb becslések szerint akár a 185 millió dollárt is elérhető a film amerikai nyitóhétvégéje, ez pedig minden idők 12. legjobb startja lenne.

Elég beszédes, hogy a jobb csütörtököt produkáló Thor: Love and Thunder 144 milliós hétvégét produkált a nyáron, ami azt jelenti, hogy az idei filmek közül csak az ugyancsak Marveles Doctor Strange in the Multiverse of Madness lehet a fentiek alapján az új Fekete Párduc előtt - a Benedict Cumberbatch főszereplésével készített film 187 millióval kezdett. Egyes konkurens stúdiók egyébként a 190 milliós kezdést is látják a filmben. (A miheztartás végett azt mindenképp érdemes megemlíteni, hogy minden idők 10 legjobb nyitányában 4 Marvel-film is van: 3 Avengers és épp a Fekete Párduc, mely 2018-ban 202 milliós eredménnyel indított.)

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • nirriti #3
    Nekem a Black Adam jobban bejött pedig azt jó alaposan lehúzták.
  • zetortraktor #2
    Az egy dolog. A lényeg, hogy megnézik, akik így gondolják. Biztos előfordult máskor is, hogy valakinek nem tetszett egy sikeres film.

    De ez a siker titka: olyan közönségnek csinálni filmeket, akik cím miatt nézik meg, nem attól függően, hogy milyen lett. Illetve olyanoknak, akik képtelenek várni pár napot, hogy lássák érdemes-e megnézni. Nyilván egy felnőttebb közönségnek nehezebb sikerfilmet csinálni, mert jobban odafigyel arra, mit néz meg.
  • Kelta #1
    Hát pedig nagyon gyenge film lett..