Szekeres Viktor

Nemsokára indul egy új nemzetközi streaming szolgáltató itthon

Februárban indul el Magyarországon a SkyShowtime.

A SkyShowtime exkluzív amszterdami eseményen jelentette be közép- és kelet-európai indulását: a platform 2022. december 14-én indul Bosznia-Hercegovinában, Bulgáriában, Horvátországban, Koszovóban, Montenegróban, Szerbiában és Szlovéniában, 2023 februárjától pedig Magyarországon, Albániában, Csehországban, Észak-Macedóniában, Lengyelországban, Romániában és Szlovákiában is elérhetővé válik.

A SkyShowtime egy új európai streamingszolgáltató lesz a Universal Pictures, a Paramount Pictures, a Nickelodeon, a DreamWorks Animation, a Paramount+, a SHOWTIME, a Sky Studios és a Peacock tartalmainak válogatott kínálatával. Ezek mellett a SkyShowtime helyi gyártású műsorokat, dokumentumfilmeket és különlegességeket is kínál majd, állítja a hivatalos közlemény. A közép- és kelet-európai műsorkínálathoz és árazáshoz kapcsolódó információk a platform december 14-i indulása előtt kerülnek bejelentésre.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zsombor99 #5
    Most lehetne "vitatkozni", hogy mi érné meg jobban: egy "kábeltévé előfizetés reklámblokkokat tartalmazó adott csatornákkal" vagy pedig "egy vagy több streaming szolgáltatásra (pl. Netflix vagy Disney+) való előfizetés, amihez számítógép vagy okos eszköz kell"??
    Ugyanis egyre többet lehet olyanokat hallani/olvasni, hogy dolgok erre meg arra a streaming szolgáltatóra jönnek csak. Persze mindkét dolognak megvannak az előnyei és hátrányai is, de egyenlőre ez a két dolog egymás mellett halad ‒ vannak, akiknek már nincsen kábeltévé előfizetésük és vannak, akiknek pedig streaming előfizetésük nincsen...
  • monk00 #4
    Félreértettél. Én előfizető vagyok mindenhol. Az említett spotifyn és apple musicon is. Netflix, hbo max, amazon, disney+. És ezeken kivűl plusz fizetem a világ legjobb vpn-t, az expresvpn-t. Olvass utána nyugodtan, mert tényleg a legjobb, csak hát nem olcsó. Nekem az a problémám, hogy behoznak az országba ilyeneket, és megy a q nagy reklám, és mire a lakásodba ér, addigra kiderül hogy az eredeti tartalom negyedét sem kapod meg. Annak ellenére hogy előfizető vagy. Tele rakják q régi tartalmakkal, mert a csóró kelet európaiakat lehet hülyének nézni. Nem tudom hogy ez így érthetőbb e..Nem azzal gondom hogy fizteni kell, hanem a régiókorlátozások miatti gyér tartalom zavar engem. És plusz vpn-t kell fizetnem hogy ez ne így legyen. Pedig mennyivel jobb lenne ha nem kéne ilyeneket használni. Mondom, úgy hogy előfizető vagyok én is. A zenéknél ugyanez van
    Utoljára szerkesztette: monk00, 2022.11.08. 09:28:13
  • BrockSamson #3
    Ez nem reszecskefizika. Elofizetek egy kis idore, es ha azt tapasztalom, hogy nem nezem, akkor lemondom. :D
  • zetortraktor #2
    Nem értem a kínt. Ez olyan, mintha én tirádáznék a spotify vagy valami zenecucc miatt, amit soha az életben nem használnék, amikor a YouTube is tele van zenékkel. Van, akinek meg kell. Te jól el vagy, nem kell vele foglalkoznod. Másoknak meg nagyon megéri, nem véletlen, hogy több tízezer, a nagyobbaknak több százezer felhasználója lehet.

    Számodra nincs értelme, számomra meg annak nincs értelme, hogy VPN-nel meg letöltéssel szenvedjek. Egyszerűen leülök a tévé elé, előkapom valamelyik szolgáltatót és megnyomok egy gombot. Vagy előkapom a telefont, és egy gombnyomás.

    Nyilván, ha nincs pénzed vagy nem akarsz költeni, akkor maradnak az ingyenes utak.
    Utoljára szerkesztette: zetortraktor, 2022.11.08. 07:45:35
  • monk00 #1
    Ezzel csak az a baj, hogy teljesen feleslegesen indul, mert ugyanúgy mint pl a hbo max, amazon vagy disney+, tele lesz 100 éves tartalmakkal, amiket már ingyen is megtalálsz a neten. Ide hiába hoznak akármit, sok értelme nincs a régió korlátozások miatt. Bárbit hoznak tiszta átverés az egész. Öregeknek jók ezek a szolgáltatók, akik valószínűleg a 90%-át nem látták. De egy fiatal, vagy középkorú már milliószor látta ezeket a tartalmakat. Szóval, sok értelme ennek sem lesz. Ez 1000%. Én expresvpn-t használok, és azzal tudom elérni a külföldi tartalmakat is. De ugye ez nem olcsó mulatság havonta az előfizetések mellé pluszba. Ha egyszer előfozető vagyok, akkor eltörölhetnék már ezt a korlátozást, hogy azt kapjam mint egy amerikai, ha már fizetek érte. Inkább fizetnék ugyanannyit mint egy amerikai, csak ne keljen már plusz vpn szolgáltatásért is fizetni
    Utoljára szerkesztette: monk00, 2022.11.08. 06:01:36