Szekeres Viktor

Véget ért a Westworld

Az HBO megszüntette a Westworldöt.

Az HBO-nak nem sikerült megegyeznie a Westworld folytatásának feltételeiről, így a csatorna megszüntette scifi sorozatát a 4. évaddal. A Westworld készítője Lisa Joy és Jonathan Nolan volt. Utóbbi Christopher Nolan filmjeinek rendszeres forgatókönyvírójaként A célszemély (Person of Interest) című krimisorozattal kóstolt bele a tévézés világába, és a Westworld után legközelebb a Prime Videóra érkező Fallout készítője lesz.

A Westworld alapjául szolgáló hetvenes évekbeli Michael Crichton által rendezett Feltámad a vadnyugat szolgált, aminek a története a jövőben játszódik és egy olyan szolgáltatás áll a középpontjában, mely révén szenzációs nyaralási lehetősége nyílik meg az emberek számára, akik az általuk kiválasztott korban tölthetnek el néhány kellemes napot. Mindezt jelmezbe öltöztetett androidok biztosítják számukra, azonban idővel egyre több a meghibásodást észlelnek köztük és a robotok elkezdenek öntudatra ébredni.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • BrockSamson #5
    Voltak benne nagyszeru otletek, de egy ido utan (valoban ugy a 3. evadra) szamomra mar nagyon oncelu es hatasvadasz lett.
  • Yodafon #4
    hat.... igen bazdmeg mert a 3. evad vegere jutottam erre a kovetkeztetesre. A 4. evadot mar el se kezdtem mert tudtam hanyadek lesz....
  • Ender Wiggin #3
    Esetleg ennyi év után olvashatnánk már valamit a cikkekhez kapcsolódóan is tőled a hosszászólók fikázásán kívül?
  • kalapos01 #2
    Nézhetetlen, de nézted. Értem. Nem sok értelme van, de respekt a felvállalásért.
  • Yodafon #1
    A 2. evad utan amugy is nezhetetlen volt mar....
    Azok a steril jelenetek.... atyaeg de szar volt.