Szekeres Viktor

Az idő kereke és a 2. évados előzetes

Végre láthatunk valamit a The Wheel of Time második szezonjából.

A hónap elején került megrendezésre a New York Comic Con, mely a san diegói Comic Con után az év egyik legnagyobb, kockáknak szóló rendezvénye. Az elnevezésével ellentétben, miképp utóbbinak, ennek sem csak a képregények állnak a középpontjában, hiszen a többi, hasonló összejövetelre rímelve, ezen is kiemelt jelenlétre tettek szerint az elmúlt években a filmek és a tévésorozatok. A sorozatok között természetesen a képregény-adaptációk és a zsáneralkotások kerülnek általában kiemelésre. Az idő kereke új szezonja is kapott egy röpke előzetest.


Mint ismert, a sorozat elég sikeresen mutatkozott be a Prime Video kínálatában, bár nem döntött rekordot, viszont a The Lord of The Rings-széria hatására a The Wheel of Time ismét nagyon sok ország top 10-ébe bekerült az Amazon platformján, ennek fényében pedig pláne nem csoda, hogy nyáron hivatalosan is bejelentésre került, hogy harmadik szezont is kap a széria.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • kalapos01 #3
    Fura, hogy ezt írod, mert a tapasztalataim alapján a játékok és a könyvek rettenetesen szarok manapság, nem is olvasok vagy játszok ezért már vagy 10 éve. A filmek és sorozatok viszont nagyon jók. Mármint persze van sok nagyon jó, mert ha az ember szarokat néz, akkor nincs min csodálkozni.
  • Anonymusxx #2
    Nem értem h az emberek miért várják a sorozatokat, filmeket, amikor borítékolható h szarok lesznek, én alapból nem szeretem már a filmeket, inkább olvasok vagy játszok..
  • nlght #1
    A 14 könyv kurva jó volt, óriási kaland, több száz szereplővel és helyszínnel. Grandiózus, mágikus csatákkal teli.

    Az amazon adaptáció meg egy fostalicska, pedig az első 3 rész után még bizakodtam, hogy oké woke a szereposztás, de talán a sztorit nem erőszakolják szanaszét.
    De a sztorit nem csak megerőszakolták, de meg is kínozták.
    Robert Jordan (az író) forog a sírjában :(
    Kívánom Bezosnak, hogy szopja le egy vacogós cápa!