Szekeres Viktor

Csak felkerült a netre az Avatar 2 előzetese

Csak idő kérdése volt, mikor kerül fel az új Avatar előzetese a netre.

Idén április 25-e és 28-a között került megrendezésre Las Vegasban a CinemaCon, ami a mozitulajdonos legnagyobb rendezvényen, amin természetesen minden nagyobb hollywoodi stúdió is képviseli magát, és többségük még panelt is tart, amelyeken az érdeklődő egybegyűltek előtt ismertetik a jövőre vonatkozó terveiket. Az egyik legnagyobb húzócím természetesen az Avatar volt, melynek levetítették az első előzetesét, mely holnaptól már a mozikban is látható lesz, ezért egyelőre csak egy nem teljes, kamerás változatot lehet megnézni. (A netre különféle változatok kerülnek fel, amiket próbál a stúdió lelkesen töröltetni.)


Az első előzetest a közönség a Doctor Strange 2 előtt láthatja majd, és a rendezvényen arról volt szó, hogy a netre csak egy héttel később kerül fel, de lehet, hogy a Disney változtatott a tervein. A decemberben érkező film kapcsán a legnagyobb hír egyébként talán az volt, hogy címet kapott: Avatar: The Way of Water.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • kalapos01 #4
    Egyébként azzal egyetértek, hogy látvány (és megjegyzem, valóban az audio is!) nagyon erős, de _számomra_ csak addig, míg élőszereplős filmként gondolok rá. Amint viszont a valóságot nézem és azt, hogy ez végülis egy animációs film pár élőszereplős elemmel, máris totál felejtőssé válik számomra.
  • kalapos01 #3
    De pont erre céloz, hogy neki nem. Nyilván neked és sokaknak igen. Sokaknak meg nem. Bevallom, én szívesen gondolnám azt, hogy a kutyát nem fogja érdekelni a film, de látva az egyes előzetesek alatt a hihetetlen lelkes kommenteket, megpróbálok nem magamból kiindulni. Mert szerintem sem volt túl érdekes, tipikusan egynek elmegy film, amilyeneket kár megnézni, mert ki a francnak van annyi ideje, hogy egynek elmegy filmeket nézzen.
  • Gabbbbbbbbbbbb #2
    Az audiovizuális élmény bőven megérte a jegy árát, szerintem.
  • Dynamic #1
    Annyira felvillanyozott... újra előjöttek a régi érzések, hogy mennyire érdektelen volt az első rész is. De még egyszer nem vernek át.