Szekeres Viktor

Ms. Marvel: itt az előzetes

Ritka fun trailert kapott az új Marveles szuperhős.

A Disney+ a Moon Knight után nem fog sokáig késlekedni a következő élőszereplős Marvel-sorozatával, hiszen már június nyolcadikán bemutatásra kerül a Ms. Marvel, mely nem sokkal később a tervek szerint hozzánk is meg fog érkezni. Íme az új szuperhős-sorozat remek hangulatú trailerje.


Mint látható, a Ms. Marvel sokkal könnyedebb hangvételt fog elhozni, mint a sötét tónusú és erősen korhatáros Moon Knight. Az MCU első muszlim szuperhőséről szóló sorozatot Bisha K. Ali készíti. A képregényekben 2014-ben debütáló, Marvel kapitány által ihletett Ms Marvel alteregója Kamala Khan, egy pakisztáni-amerikai tinédzser, aki New Jerseyben él és a képregényben képes a végtagjait megnyújtani és vastagítani, ezen kívül az alakját változtatni, összezsugorítani és felnagyítani magát.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Ender Wiggin #1
    Mondjuk az MCU-ban lehet, hogy ő az első, de a Marvelnél volt már muszlim szuperhősnő. Csak 20 évvel ezelőtt (és az éppen páriának számító EVS-től), ami már rég elsikkadt a rengeteg nárcisztikus politikai aktivista self-insertje között...