Szekeres Viktor

Elkészül a Végzetes vonzerő-tévésorozat

Lesz Fatal Attraction széria.

Amerikában március negyedikén indult el a Paramount+ streaming szolgáltató, mely nem csak sorozatoknak, dokuknak és realityknek ad otthont, hanem filmeknek is, többek között olyan alkotásoknak, amiket moziban mutatnak, illetve mutattak volna be. A tévésorozatok esetében, miképp az a Disney+-nál is megfigyelhető volt, nem csak az eredeti koncepciókra építenek, hanem saját IP-ikre is, azaz régebbi Paramount-filmekre alapozott sorozatokra.

A Paramount+ ennek megfelelően már jó ideje elkezdett dolgozni több film rebootján, illetve modernizálásán, melyek között olyan klasszikusok kerültek említésre többek között, mint a Love Story, a Végzetes vonzerő vagy a Flashdance, illetve közönségkedvencek, mint Az olasz meló. De például sorozatot terveznek csinálni a The Parallax View (A Parallax-terv) alapján is.

Minden egyes cím természetesen még csak fejlesztési projektként kezelendő, azaz egyáltalán nem biztos, hogy meg is valósul. Illetve eddig egyáltalán nem volt biztos, de pár napja az egyik hivatalossá vált. A Végzetes vonzerőről (Fatal Attraction) van szó, mely berendelést kapott az első szezonra, és az is kiderült, hogy a főszereplője Lizzy Caplan lesz. Az Alexandra Cunningham és Kevin Hynes által készített széria újragondolás lenne a modern viselkedésminták perspektívájából, a személyiségzavar, az áldozathibáztatás, valamint a kényszerítés témaköreinek körbejárásával.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Ender Wiggin #1
    Ja. Tehát az elmebeteg csaj lesz a főszereplő és "a modern viselkedésminták perspektívájából, a személyiségzavar, az áldozathibáztatás, valamint a kényszerítés témaköreinek körbejárásával." Hát ez a tutti sikerrecept...