Szekeres Viktor

Csak jövőre folytatódik a The Walking Dead

Februárban tér vissza a TWD.

Az AMC bejelentette, hogy 2022. február 20-án kerül adásba a The Walking Dead utolsó szezonjának következő etapjának kezdése,. Ami persze minden bizonnyal azt is jelenti, hogy az AMC+-os előfizetők már február 13-tól láthatják a részt. Hogy mi mikor nézhetjük meg, az továbbra is rejtély, remélhetőleg az HBO GO-ra nem csak a 11. évad végén kerülnek fel az epizódok. (A Netflix általában hamarabb érkeznek, de azok nem kapnak magyar feliratot.)

Az utolsó szezon ellenére öröm lehet az ürömben, hogy a 11. évad extra hosszú, 24 részes lesz, tehát még 2022-ben egyszer vissza fog térni a sorozat, melynek megszűnése természetesen nem jelenti azt, hogy Walking Dead-sorozat nélkül maradnánk, sőt, ideális esetben 2023-ban minden eddiginél több darabja lenne a franchise-nak, hiszen a Fear The Walking Dead mellett akkor lehet, hogy látható lesz már a frissen berendelt spinoff Carol és Daryl karakterének főszereplésével, valamint a Tales of The Walking Dead, ami egy epizodikus antológia lenne, ami rövidebb történeteket mesélne el változó szereplőkkel. És persze még mindig ott vannak a Rick Grimes karakterével tervezett filmek is.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • rebekakocsis #11
    Miért lep meg? Pontosan ugyan ezt látjuk itt és mindenhol máshol, ahol megjelensz. Fanatikus rajongásod a kommentelők iránt. Szánalom.
  • zetortraktor #10
    Oké, de ki magyarázza? És attól, hogy valaki magyaráz (a DVD-extrák nem magyarázások, hanem csak kiegészítő infók, ha már felkérnek rá valakit, a DVD-s audiokommentárok sem magyarázatok, hanem érdekességek), akkor ahhoz elég fanatikus rajongás szükségeltetik, hogy valaki 10 perceket áldozzon rájuk, még ha az egyik kedvenc sorozatáról van szó Engem csak ez lep meg.

    Mondjuk annyiban jogos a dolog, hogy a kedvenc sorozataimhoz lehet, hogy én is szívesen néznék ilyen extra anyagokat, de azokhoz sosem látok, szóval elismerés az AMC-nek, hogy kedvében jár a nézőknek.
  • WinT #9
    Egyes alternatív forrásokból beszerzett epizódok végén mindig ott van az a 10 perces extra, nem kell kutakodni érte. Gondolom a kolléga is ezeket látta. És tényleg elég kínos ahogy magyarázza mire gondolt a költő némelyik jelenetnél meg hogy ez milyen király volt.
    Utoljára szerkesztette: WinT, 2021.10.12. 08:56:18
  • zetortraktor #8
    " az epizódok végén Kang 10 percig mentegeti ezt a szart..."

    Ki? Kang? És hol? Halkan kérdezem, de te nem elég, hogy egy szart nézel, ami önmagában elég szánalmas, de még fanatikusan DVD-extrákat is felkutatsz hozzá? Ez ám az elkötelezettség.
    Utoljára szerkesztette: zetortraktor, 2021.10.12. 08:24:20
  • zetortraktor #7
    Furcsa ezt olvasni, mert nem kell semmi témát kerülgetni, sem a helikoptereket

    "Ha pedig kiderul hogy mashol van civilizalt elet, vagy valami titkos szervezet, akkor az meg felboritja az egesz TWD univerzumot."

    De hiszen már régen kiderült, egy csomót helikopterezés volt már, láttunk nagyvárosokat, hogy hogy zajlik azokban az élet, minden. Ezek már nem annyira tűnnek érdekesnek.

  • Ender Wiggin #6
    Nem is az a legbosszantóbb, hogy továbbra is totál logikátlan és hihetelen fordulatokat írnak, hanem, hogy az epizódok végén Kang 10 percig mentegeti ezt a szart...
  • Sequoyah #5
    Az a baj, hogy gyanusan semmifele tavolabbi tervuk nem volt a helikopteres jelenettel. A helikopter jol nezett ki eppen ott es akkor, es rejtelyes volt. Most pedig nem tudjak mihez kezdjenek vele.
    Ha figyelmen kivul hagyjak es kimagyarazzak valahogy, akkor az lesz a csalodas, mert nem kezdtek semmit az otlettel. Ha pedig kiderul hogy mashol van civilizalt elet, vagy valami titkos szervezet, akkor az meg felboritja az egesz TWD univerzumot.

    Szoval ahelyett hogy tiszta lappal egy jo tortenetet irnanak Ricknek, a helikopter temajat kell majd kerulgetniuk.

    Remelem tevedek, es egy marha jo otletuk volt a helikopterrel, de akkor viszont miert kesik ilyen sokat? Ha jo lett volna az otlet akkor nem keslekednenek vele hogy hasznaljak.
  • Dynamic #4
    Úgy gondoltam, hogy a sorozat lezárásaként megtalálnák Ricket, és írnának egy reményteli, pozitív befejezést a közösségnek, majd után a Rick film elmesélné, hogy mi is történt vele korábban a katonai bázison, vagy tudom is én hova vitték a helikopterrel a "halálakor".
  • Angel5 #3
    ez a szar még mindig megy
  • zetortraktor #2
    Lesz. Sok éve emlegetik, de nem azért, mert jövőre megcsinálják, hanem azért, mert lesznek. Nyilván majd akkor, amikor lesz aktualitásuk, egyelőre nem volt tervbe véve. Bár szerintem a filmek a múltban játszódnának és Rick halálával zárulnának, hiszen a Walking Dead vagy 5 évvel Rick eltűnése után játszódik.