Szekeres Viktor

31 Marvel-film és tévésorozat van készülőben

A Marvel-rajongók örülhetnek.

Victoria Alonso, a Marvel Studios veterán producere egy argentin rádióadónak adott interjújában elárulta, hogy jelenleg 31 Marvel Cinematic Universe-es Marvel-projekt van fejlesztés alatt. Ami még akkor is jókora szám, ha esetleg a már forgatott vagy forgatási előkészületeket végző, azaz a fejlesztési fázisból kikerült filmeket és sorozatokat vesszük. Egy biztos, aki szereti a Marvel-filmeket, arra jó idők várnak. Aki pedig nem szereti..., nos, annak mindez irreleváns, kár nem éri.

Sorozatos téren nemsokára láthatjuk a Hawkeye-t, a Ms. Marvel jelenleg utómunka fázisban van, a She-Hulk és a Moon Knight forgatás alatt, míg a Secret Invasion esetében folyik az előkészítés. Az Iron Heart, az Armor Wars és a Loki 2. évad forgatása még arrébb van. Filmek esetében nemsokára láthatjuk az Eternalst, Doctor Strange in the Multiverse of Madness és a Thor: Love and Thunder már az utómunka fázisban jár, a Black Panther: Wakanda Forever, a The Marvels és az Ant-Man and the Wasp: Quantumania jelenleg is forog, a harmadik Guardians of the Galaxy-filmet pedig készítik elő.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • zetortraktor #2
    Elég bullshitül hangzik, hogy jóból megártana a sok. Nem hiszem, hogy sokan így gondolnák, mert különben akkor csak a közepesből nem ártana meg. És, ahogy olvasom, a Marvel nem egyszerűen csak jó, hanem kiváló. Ez az, amikor mindenki nyer.

    Te szoktál IMDb-s pontokkal jönni. Hát, van miért irigyelni a Marvel-rajongókat, nem semmi, hogy még a leggyengébben fogadott filmek is 6.8-asok. (A kritikák még durvábban, ahogy nézem, basszus, a többség 80, sőt, 90%RT fölött(

    Shang-Chi és a Tíz Gyűrű legendája - 7.9/10
    Fekete Özvegy - 6.8/10
    What If...? - 7.6/10
    Loki - 8.4/10
    A Sólyom és a Tél Katonája - 7.3/10
    WandaVízió - 8.0/10
    Pókember: Idegenben - 7.4/10
    Bosszúállók: Végjáték - 8.4/10
    Marvel Kapitány - 6.8/10
  • Ender Wiggin #1
    jóból is megárt a sok. hátmég a szarból...