Szekeres Viktor

Még sokat kell aludnunk az élőszereplős Kis hableány mozis premierjéig

A Disney már tudja, mikor kerül mozikba a The Little Mermaid.

A Disney hivatalosan is bejelentette, hogy A kis hableány élőszereplős filmváltozata, a The Little Mermaid 2023. május 26-án kerül bemutatásra a mozikba, azaz a Memorial Weekenden, ami az egyik legerősebb mozis hétvégének számít Amerikában, hiszen ünnepi hosszú hétvégéről van szó - ezt csak azért érdemes kiemelni, mert azt jelzi, hogy a stúdió nagyon bízik a filmben.

A filmben Arielt Halle Bailey fogja alakítani, Javier Bardem lesz Triton király, Jonah Hauer-King pedig Eric herceg. További szereplők: Jacob Tremblay (Ficánka), Awkwafina (Hablaty), Daveed Diggs (Sebastian) és Melissa McCarthy (Ursula), valamint Noma Dumezweni. A kis hableányt Rob Marshall rendezheti meg David Magee forgatókönyve alapján. Előbbinek természetesen vannak musicales tapasztalatai, elég csak a Chicagóra gondolni. Az új változathoz Lin-Manuel Miranda és Alan Menken fog új dalokat kreálni, és korábbiakat áthangszerelni.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • zetortraktor #3
    " bukás lesz akárcsak a Mulan volt."

    Vagy siker, mint az Oroszlánkirály, Aladdin, Hamupipőke, stb. De igen, jó meglátás, hogy simán lehet bukás is, bár a Mulan nem ügyes példa (valószínűleg tájékozatlanságból fakad), mert azt a filmet Amerikában be sem mutatták moziban. (Arról pedig, hogy a Disney+-on hogy teljesített, nem tudunk.)

    "Hollywood már csak tönkre tenni tudja a Disney rajzfilmeket. "

    Ez viszont komolyan aggasztó, ha így van. Neked ennyire nem tetszettek az élőszereplős feldolgozások? Szüleidnek sem? Ó..., kár:(
    Azért ennek is gondolom, esélyt fogsz adni, hátha jól sikerül. Nálunk a gyerekek láttak kettőt, de azokat többször is, nagyon bejöttek nekik (megjegyzem, az Amazonos Hamupipőke sokkal jobban tetszett nekik, mint a Disney-s), szóval eddig úgy voltam vele, hogy a Disney nagyon betalált eddig a feldolgozásaikkal. De lehet, hogy akkor nincs is így.
    Utoljára szerkesztette: zetortraktor, 2021.09.14. 10:39:04
  • Ender Wiggin #2
    Hollywood az talán kicsit általánosító kijelentés, de a Disney mindenképpen :-D
  • Linachan4 #1
    Kit érdekel amúgy is egy bukás lesz akárcsak a Mulan volt. Hollywood már csak tönkre tenni tudja a Disney rajzfilmeket.