Ötvös Tibor

Készül a Star Wars: Knights of the Old Republic Remake

A legújabb információk szerint az Aspyr készíti a Star Wars: Knights of the Old Republic remaket.

Feltehetően egyetlen olvasónak sem kell bemutatni a méltán népszerű Star Wars: Knights of the Old Republic játékot, mely a mai napig hivatkozási alapnak tekinthető az akció-RPG-k világában. Éppen ezért örömteli a hír, melyet Jason Schreier, bennfentes újságíró hintett el egy műsorban. Elmondása szerint a számos más Star Wars feldolgozást (Jedi Knight, Racer, Republic Commando) készítő Aspyr már dolgozik a KOTOR-remaken, mely bizonyos pontokon változtat az eredetin. Várjuk a hivatalos leleplezést.

4000 évvel járunk Az új remény cselekménye előtt. Ekkoriban a sok Jedi lovagnak köszönhetően viszonylag nagy békesség honolt, ám egy Mandalorian nevű faj megtámadta a Régi Köztársaságot, és csak a két hős Jedi lovag, Raven és Malak vezette flottának sikerült elzavarnia az ellenséget. A háború végén a két hős egy ősi romra bukkant a Dantooine bolygón, közel az ottani Jedi Akadémiához. Ezután hosszú utazásra indultak és eltűntek. Visszatérésükkor azonban már Sith nagyurakként jelentek meg és lerohanták a Régi Köztársaságot. A harc közben egy Jedikből álló különítmény feljutott Revan hajójára, hogy végezzenek a Sith nagyúrral. Amint Malak fülébe jutott a merénylet híre, azonnal egykori mestere ellen fordult és tüzet nyitott annak hajójára. Itt indul a játék cselekménye.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Kissssss0 #5
    szerintem ez csak egy "ráncfelvart" verzió lesz ami futni tud win10 rendszereken, és semmi több.
  • wraithLord #4
    Csak azt ne, az Disney. :D Belegondolni is rossz, hogy az Old Republic érához is lenne valami köze a Disney-nek. Bár végül is a Mandalorian nem rossz, de inkább csak jól elkapták ezt a lityi-lötyi Star Wars vibe-ot, annyira nagyon az se hasít. :D
  • Kelta #2
    inkább filmet, vagy Tv sorozatot csinálnának belőle..
  • wraithLord #1
    Hát, az Aspyr leginkább Windowsról OSX-re és iOS portolással foglalkozik. Mondjuk az egyetlen játék, amit fejlesztettek, nem kapott rossz értékeléseket, és a Fahrenheit remaster is bár Metacriticen nem a legjobb, de Steamen 90%-ban pozitív értékeléseket kapott.
    Remélem, jó lesz a remake. A motoron/grafikán van mit fejleszteni... :D