Szekeres Viktor

Egy rakás új szereplővel bővül a The Witcher a 2. évadra

Hét színész csatlakozott A vaják 2. szezonjához.

Nagy Britanniában elkezdődött A vaják (The Witcher) második szezonjának forgatása, melyre jó pár 1. évados, állandó szereplői státuszban lévő színész vissza fog térni (mindenki, akinek életben maradt a karaktere), de természetesen új szereplők is érkeznek. Nemrég derült ki, hogy kiket szerződtettek a 2021-ben érkező új részekre kiemelt szerepben. A névsor: Kim Bodnia, Kristofer Hivju, Mecia Simson, Yasen Atour, Agnes Bjorn, Paul Bullion, Thue Ersted Rasmussen és Aisha Fabienne Ross.

Mint ismert, Henry Cavill lett a sorozat főszereplője, ő alakítja Riviai Geraltot. Mellette Freya Allan volt az első évadban Ciri a sorozatban, Anya Chalotra Yennefer, Jodhi May Calanthe királynő, Mimi Ndiweni játszhatta Fringillát, Therica Wilson-Read Sabrinát, Millie Brady Renfri herceget, Adam Levy volt Mousesack, a druida, Björn Hlynur Haraldsson Eis, míg MyAnna Buring Tissaia.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • gothmog #4
    „mindenki, akinek életben maradt a karaktere”
    de jó, akkor felhagynak ezzel az állandó időugrálással, ahol jelenetről jelenetre agyalni kell, hogy az épp mikor van?
  • gombabácsi #3
    az lehet, bár szegény színészeknek esélyük se volt ilyen rossz forgatókönyv, rendezés, és minden esetén...
  • wraithLord #2
    Annyiban azért jobb, mint a Barátok közt, hogy vannak benne normális színészek, és van benne színészi játék. A Barátok közben 20 év alatt nem volt. :D

    Remélem, tanultak az első évad kritikáiból, mert azért eléggé elbénázták még a WItcher lore-t is. Ahogy haladt előre a sztori, egyre inkább.
  • gombabácsi #1
    akkor ettől jobb lesz mint a barátok közt? mert az első széria kb azon a szinten van...