Ötvös Tibor

A hónap bejelentése: jön a Terminator FPS!

Szóló kampánnyal rendelkező FPS-t kap a Terminator franchise.

Ma este érkezett az elmúlt időszak legjobb híre: FPS játékot kap a Terminator franchise! A Terminator: Resistance a James Cameron által készített két részt veszi alapul. 31 évvel az ítélet Napja után járunk, Los Angeles porig rombolt városában. Egy bizonyos Jacob Rivers, az Ellenállás egyik átlagos tagja valamiért a Skynet érdeklődésének középpontjába kerül és ezért elég komoly sereget küld rá. Célunk természetesen a túlélés és a Skynet vonalainak felszámolása.

A fő küldetések mellett lesznek mellékküldetések is, melyek segítségével egyre feljebb juthatunk az Ellenállás hierarchiájában és így egyre több mindenre lesz képes Jacob is. Csapatunk is bővül, minden egyes karakter egyedi háttérrel bír majd. A klasszikus ellenfelek (T-800) mellett újakat is kapunk majd. A játék november 15-én meg is jelenik.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • ugh #3
    Igy mar nem kotelezo mivel jacob.
    Lehetne stewe vagy ian estleg sean is de akkor mar kotelezo lenne a noi karakter.
  • TokraFan #1
    Elég ZS kategóriásnak tűnik. Ráadásul nem jön PC-re sem. Pedig el tudnék viselni egy Cyberpunk 2077 komplexitású játékot a Terminátor univerzumban. Ez viszont sajnos csak egy újabb szimpla agyatlan lövöldének néz ki.