Szekeres Viktor

Lélegzetelállító előzetest kapott az Oroszlánkirály feldolgozása

Megérkezett az első Lion King-előzetes.

Megkapta első előzetesét az Oroszlánkirály (The Lion King) új változata, mellyel a Disney az élethű animációk mellett tette le a voksot. A filmet Jon Favreau rendezésében 2019. július 19-én mutatja be a Disney Amerikában. Favreau és csapata már A dzsungel könyvével bemutatta, hogy milyen technológiai újítások vannak Hollywood mellényzsebében, így nem meglepő, hogy most sem fukarkodott a látvánnyal.


Az 1994-es animációs sikerfilm új változatában is jelen lesz A dzsungel könyvében használt virtuális valóság-technológia, de sokkal nagyobb súllyal, mint Maugli kalandjaiban. Favreau még a Unityhez és az Unrealhez hasonló játékmotorok használatáról is beszélt a 3D-s, valós idejű aspektus kapcsán.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Ender Wiggin #5
    ha mufasa hangja ugyanaz, akkor a többiek miért nem lehetnek benne... erre nem tudok gombot varrni. meg beyoncee... ha nem énekelnek benne (mert a beszédnél az ének még röhejesebb CGI állatok esetében), akkor mi indokolja ezt a ripacsot, mint szinkronhang?
  • wraithLord #4
    Nyugi, meg fogom nézni. Mármint nem csak azért, mert tuti elrángatnak rá, hanem mert érdekel is.
    Van olyan, hogy kritika (mondjuk ez nem az volt, csak abból egy gondolat). Nem csak szarozás meg ajnározás létezik.
  • BaliBoy #3
    Remélem fegyvert fognak majd a fejetekhez, hogy megnézzétek! :)
  • wraithLord #2
    Ja, marha jól néz ki, de valószínűleg olyan lesz, mint pl. a múlt századi gagyi német állatos filmek. Csak itt van rendes mimika, és nem rágnak valamit, mert CGI és nem igazi állatok. :D

    De lehet, hogy meg tudták úgy csinálni, hogy ne legyen béna...
  • molnibalage83 #1
    Tökéletesen értelmetlen projekt. Amíg animációs filmben nem lóg ki az, hogy állatok beszélnek, addig egy ilyen realisztikus CGI filmben egész egyszerűen nevetségesen fog kinézni.