Szekeres Viktor

Itt a ma induló, dúsgazdag magyar nőkről szóló valóságshow előzetese

Mától kezd el menőzni itthon a Real Housewives.

Szeptember 25-én 21:00-kor debütál a VIASAT3 legújabb valóságshow-ja, a Feleségek luxuskivitelben, amelynek keretében végre itthon is bepillantást nyerhetünk a fényűző luxusban élő hölgyek kicsit sem mindennapi életébe. A csatorna közleménye szerint "a kamerák azonban nem csupán a lebilincselő pompát, csillogást és kiváltságos életstílust mutatják be, hanem betekintést nyújtanak a jómódban élő feleségek drámai pillanataiba és magánéleti problémáiba is."


A Real Housewives-formátum Amerikában már majd egy évtizedes múltra tekint vissza és a világon már sok helyen sikert arattak a mutációi - talán idehaza is erre kerül majd sor. A műsor szereplői: a filmproducer és modell Csősz Boglárka, az operett színésznő Köllő Babett, Farkas Rita étterem-tulajdonos, Smaltig Dalma gyermekruha-tervező, Vasvári Vivien modell és Rubint Réka fitnessguru.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • esztyopa #2
    Engem speciel egyáltalán nem érdekel az önmaguktól,és a pénzüktől elszállt banyák pöffeszkedő villogása.
    Ha penge hacker lennék,akkor *beapplikálnám* a sóba a kétgyermekes anyát,aki becsülettel dolgozva megpróbálja felnevelni a gyerekeit - megadva Nekik azt,amire *normál üzemmódban*szükségük van.
    Ezeket a nőket -akik bevillantanak a moslék-műsorba- méltán lehet devianciának minősíteni.
    De ha a parasztságot ez érdeki...akkor nyomassuk ezerrel...
  • Skylake #1
    Hú, azt hittem, hogy a vajna2-őn lesz, és az egyik szereplő golddigger Timcsi lesz - neki külön nem is kéne gázsit fizetni, hiszen a produkció cégen belül lenne. Sőt apus is beállhat a műsorba a nézettség növelésért, ilyen Benkő of love stílusban.