SG.hu

Az egérpadba épített vezeték nélküli töltőt a Logitech

A Logitech G Powerplay gaming egerek számára tervezett vezeték nélküli töltőrendszer folyamatos töltést biztosít, teljesen megszüntetve a dokkolás vagy a használat felfüggesztésének szükségességét.

A cég közleménye szerint míg a ma létező vezeték nélküli töltési sztenderdeknél az eszköznek egy megadott helyen, mozdulatlanul kell állnia a töltéshez, addig a Powerplaynél akkor is zavartalan a töltés, ha játszunk az egérrel. "A vezeték nélküli töltőrendszer elektromágneses rezonanciával működik, egy erőteret alakít ki a Powerplay 275 x 320 mm-es felülete fölött, biztosítva ezzel a vezeték nélküli energiaellátást anélkül, hogy akadályozná az egér precíz mozgását és adatátvitelét." - írják. Ezt a vele kompatibilis gaming egerekben - mint a Logitech G903 és G703 – lévő mágnesesen kapcsolható modul fogja be és alakítja át töltőárammá. Mindez kábelrengetegtől mentes játékot, folyamatos töltést és kiváló teljesítményt biztosít.


A vezeték nélküli töltőrendszer várhatóan 2017 szeptemberétől lesz elérhető 129 eurós ajánlott kiskereskedelmi áron. A Logitech G703 és G903 LIGHTSPEED vezeték nélküli gaming egerek a globális kiskereskedelemben várhatóan 2017 szeptemberének közepétől lesznek elérhetőek 119 és 179 eurós ajánlott kiskereskedelmi áron.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • grobs #1
    Tehát a vezeték nélküli egérhez kell egy vezetékes egérpad. Mindig erre vágytam.