Ötvös Tibor

A Titanfall alkotói Star Wars játékot készítenek


Az egykori Infinity Ward alkotóiból alakult Respawn külső nézetes Star Wars akciójátékot készít az EA számára.

Az Infinity Ward a Call of Duty sorozattal örökre beírta a nevét a játékvilág történelemkönyveinek lapjaira, de az is nagy bátorságra vall, hogy egy bejáratott franchise-t hagytak magára és új kihívásokat kerestek. Respawn Entertainment néven betagozódtak az Electronic Arts alá és elkészítették a Titanfall első részét. A siker nem maradt el, a sci-fi-FPS bankot robbantott és éppen ezért már dolgoznak a folytatáson is. Ilyenkor nevetve gondolhatná az ember, hogy itt is beragadtak egy franchise-ba, de a mai bejelentés alapján ez nem így lesz.

Az Electronic Arts és a fejlesztők ugyanis a mai napon bejelentették, hogy a Respawn is felszállt a Star Wars vonatra, hiszen egy külső nézetes akciójátékot fejlesztenek a messzi messzi Galaxisban. Ezzel egyébként már ők a hatodik csapat, akik hozzáfértek a Csillagok háborúja jogokhoz a Visceral Games, DICE, Capital Games, BioWare és Motive mellett. Magáról a projektről természetesen szinte semmit nem tudunk, csak a fent látható képet tették közzé, illetve a fejlesztők hivatalos oldalán lehet jelentkezni a különböző betöltetlen pozíciókra.



Mindenesetre már elindultak a találgatások és a legtöbben nagyon örülnek a Respawn bejelentkezésének. A Battlefront a visszajelzések alapján ugyanis nem érte el a kívánt hatást a rajongóknál, a BioWare és a Visceral Games alkotásait pedig hétpecsétes titokként, egy lezárt széfben tárolják valamelyik tenger mélyén. Reményeink szerint azonban az idén valamelyik érdekes projektet a három közül bemutatják és jövőre már ismét a monitorokhoz szögezhet minket a messzi messzi Galaxis világa.

Aki pedig nem tudná, ma van május 4-e, azaz a Star Wars világnapja szóval az Erő legyen veletek!

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Sir Cryalot #7
    kapkodós szar :D
    srácok,
    utoljára star wars rpg-t a bioware csinált, az a bioware ami a mass effect című rpg-t is elkövette,

    a mass effect két része közt, meg felvették a stábba a gears of war nevű "kapkodós szar" alkotóit, és kihoztak egy oylan "akció rpg"-nek nevezett játékot ami annyira tetszett a kapkodós idiótáknak hogy azóta már nem készül olyan rpg nyugaton mint a mass effect 1 .

    Van helyette : idegesítő mini-game, végtelenül leegyszerűsített customizáció , agyatlan hörgős ellenfelek amik ellen nincs szükség taktikára.

    Abban lehetne bízni hogy lengyelek vagy japánok összehoznak valamit ami mentén lesznek megint taktikai elemekkel tűzdelt játékok.

    Ha nincs szükség taktikázásra akkor megfontolt előrehaladásra sincs szükség és marad a kapkodós szar . :)

    Az új mass effecthez meg beígértek kb. mindent , az arról szóló hírecskékből sejthető hogy nem is sikerül összerakjanka már csak "kapkodós szart" , legalábbis reméljük hogy kevésbé azt .
    Utoljára szerkesztette: Sir Cryalot, 2016.05.06. 16:30:59
  • Jagdgeschwader #6
    Baromira örülnék egy Jedi Knight vagy Shadows of the Empire hangulatú játéknak! Vagy egy Republic Commando szerű FPS-nek!
  • Zombee #5
    A mai gépek képességeivel gyönyörű játékok jöhetnének. A Battlefront is szép, csak épp kapkodós szar multis agyatlanság.
  • Csacsis #4
    WTB Force Unlished 3!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Slee #3
    Jó lenne az is, de erre is kíváncsi leszek
  • Lacee83 #2
    Remélem igen.
  • lac coo #1
    Új X wing, TIE fighter lesz-e valaha ???