Szekeres Viktor

Videó mutatja be, hogy mi történt A függetlenség napja 1. és 2. része között

Vírusvideóval folytatta a Fox az új A függetlenség napja-film kampányát.

A 20th Century Fox egy híradós riportnak álcázott jópofa promóvideóval reklámozza A függetlenség napja: Feltámadás (Independence Day: Resurgence) című nagy durranását, melyben arról beszélnek, hogy mi minden történt az 1996-os nagy ütközet óta, valamint azt, hogy készült fel az emberiség a földönkívüliek következő támadására - mind technikai, mind emberi téren.


A Roland Emmerich által rendezett, Amerikában június 24-én bemutatásra kerülő scifi forgatókönyvét a rendező és Dean Devlin, valamint James Vanderbilt, James A.Woods és Nicolas Wright írta. A főbb szerepekben a visszatérő Jeff Goldblum, Bill Pullman, Judd Hirsch és Vivica A. Fox mellett olyan színészeket láthatunk, mint Liam Hemsworth, Brent Spiner, Charlotte Gainsbourg, Jessie Usher, Maika Monroe és Sela Ward.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Ender Wiggin #15
    Gondolom, a harmadik részben Goldbloom az idegenek bolygójára megy azt mondani, hogy "hoppá". Már, ha van még nekik olyan...
    Utoljára szerkesztette: Ender Wiggin, 2016.06.09. 06:30:17
  • Sequoyah #14
    Naigen, az elso reszben sokat adott a feelinghez, hogy a sajat foldunkon zajlott, tehat akar holnap velunk is ugyanez megtortenhet. remeljuk attol meg ez jo lesz majd, mas valasztasuk nincs, kulonben remake lenne es nem folytatas
  • Sequoyah #13
    Azt az elso reszben is elmondtak, hogy miota feleledt a kis urhajo, az elmult par napban tobbet tudtak meg rola, mint addig osszesen.

    Ezenkivul van kis kulonbseg, hogy egyetlen mukodeskeptelen vadaszt elemezhetnek, vagy egy komplett foldonkivuli civilizacio pottyan le. Es azokban a 15 merfoldes varosok fole parkolt urhajocskakban is tobb cucc lehetett, mint abban az egyetlen kis vadaszban.

    Ezenkivul a fel vilag most azon dolgozik hogy ezeket a titkokat megfejtse (a masik fele ujjaepit), nem csak 1 kutatocsoport. Es mivel sejtik, hogy egyszer visszajohetnek ok, vagy masok, igy a motivacio is sokkal erosebb.
  • adler741 #12
    Vajon az idegen ürhajó rendszergazdáját azóta lecserélték-e ugyan?
  • cateran #11
    Ugyan mar parszor el lett mondva, de gondolom azokat a topicokat/hireket nem lattad..Szoval ott van am a link, csak adblocker eltakarja..
  • paby88 #10
    hát a linket azért beszúrhatáttok volna
  • cateran #9
    Azert latok kulonbseget 1 olyan project kozott, ami ultra top secret es nem sok ember foglalkozhat vele( a titkossag es egyszeruen a helyhiany miatt) meg akozott, hogy az egesz vilag ismeri es tanulmanyozhatja (ezert volt az en szememben a District 9 teljes bukas...alapveto dolgokra sem jottek ra, ugy hogy a fel vilag a technologiakon lihegett..)
    Illetve az 1. reszben elhangzik, hogy a kis hajo egyszer csak eletre kelt (ahogy a tobbi hajo a Fold kozelebe ert) addig lehet, hogy belulrol nem is lattak...vagy ha lattak is, aramforras nelkul sokat nyilvan nem tudhattak meg (arrol nem is szolva, hogy idegen technologia nelkul is mennyit fejlodott a foldi technologia az elmult 50 evben...)
    1 szo, mint 100 szerintem ez a resz pont hiheto es logikus (ellentetben 100 masik dologgal:D)
  • Zombee #8
    20 év alatt? 1996-ra meg 50 év alatt nem jöttek rá semmire. Smith és Goldblum karaktere nem egy frissen zsákmányolt idegen vadászgéppel ment az anyahajóra. És azt a gépet sem tudták kiismerni 50 éve alatt.
  • Tauri #7
    Igen részben igazad van de, 1996-ban a filmben idegen hajók pottyantak le az égből, így egy ottani úgynevezett alternatív valóságban olyan technológiához jutottak hozzá amit mi itt valós időben a Földön nem. Ezt nézve teljesen jogos hogy kihasználták az idegen technológiáit és váltak fejlettebbé...
  • Zombee #6
    Nekem nem tetszik így előzetesek alapján. Az első rész 1996-ban egy 1996-os Földet mutatott, ez az új meg valami kamu jövőbeli földi technikát mutat.