McQ

Half Life: The Matrix mod



Kiadó:
Fejlesztő:

Minimum követelmény: P166, 24MB RAM, Win95/98
Hasonló játékok: Half Life, Quake3 Arena
Kategória: FPS
Megjelenés: 1999 május (?)


Mátrix rajongók, Half Life rajongók és ezek keresztezései készüljetek! Egy kis csapat tagjait annyira rabul ejtette a Mátrix filmváltozata, hogy most egy Half Life -ra épülő Mátrix játékon dolgoznak! A játék még erősen készülőben van, átlag kb. 40%ban készült eddig el, de a megjelenést megpróbálják májusra időzíteni, hogy mindenki mihamarabb belevethesse magát a mátrixba. Természetesen nemcsak új pályák, karakterek és grafikák születnek, hanem a mátrix világáhzo igazítják a játékmenetet is.


Alapvetően három csoportba oszthatjuk a rendelkezésünkre álló "lehetőségeket" (szándékosan nem használom a fegyver szót, nem illik ide): lesznek sima fegyverek, ezek nagyrészt realisztikusak lesznek. Lesznek speciális adottságok, úgymint the az időlassítás, a sebesség ereje, a hatalmas ugrás, a falakon való járkálás, a repülés, és az ugró rúgás és ütés. A harmadik csoportba a testharc tartozik, ellenfeleinket rugdoshatjuk, üthetjük amíg végleg el nem nyeli őket a mátrix.


Lesz egy és többjátékos üzemmód is. Előbbiben természetesen Neo irányítását vehetjük kézbe, és a főleg a városban játszódó pályákon kell majd viszonylag rövid, de szám szerint sok pályán és küldetésen végigküzdeni magunkat. A több játékos üzemmód is kétfelé oszlik: egyrészt sima deathmatch mód, a másik a TFC és a Counter Strike egyféle elegye lesz, alapjában véve két csapattal: a hackerek és az ügynökök. A hackereknek egy feladatot kell végrehajtaniuk, az ügynököknek pedig ezt meg kell akadályozni.


Az ellenfelek széles skáláját vonultatják majd fel: természetesen a filmben szereplő jelentősebb karaktereket mind emgtaláljuk majd a játékban is, ezen kívül lesznek ügynökök, akik Neonál gyorsabbak, ügyesebbek lesznek, ezáltal nem lesz könnyű dolgunk, ha ellenük küzdünk.Plusz a városban lesznek kívülálló járókelők is, akiket ugyan el lehet küldeni az örök vadászmezőkre, de ez negatívan befolyásolja a játékmenetet.


Összegezve tehát mindenki időzítse az új prociját, 3D kártyáját, stb a Half Life: The Matrix megjelenésére, hogy aztán teljes gőzzel düböröghessen a Half Life - Matrix !!!

Jellemzők:

  • A mátrix hangulatának tökéletes visszaadása
  • Élvezetes single player pályák, kétféle multiplayer mód
  • A "fegyverek" három csoportja, rengeteg kézifegyver
  • Kézi közelharc
  • Fejleszthető képességek
  • Rengeteg pálya

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • TheGOro #83
    készvanmá he? :D
  • Ron Ragm #74
    na ebből se lsz semmi:(((((
  • bbence #60
    Kedves János!
    Hogy jutottál erre a következtetésre? Kiváncsian várom a válaszodat, vagy ha csak keménykedni akarsz, akkor szerintem KUSS!