Szekeres Viktor

Érdekesnek tűnik a Mátrix készítőinek új sci-fi sorozata

A Wachowski-testvérek és J. Michael Straczynski új scifisorozatát 7 országban fogják forgatni.

A Netflix streamszolgáltató tavaly márciusban jelentette be, hogy szerződtette csapatába Lana és Andy Wachowskit, a Fülledtség és a Mátrix készítői, egy 10 részes scifi-sorozat legyártására. Sőt, mi több, a Sense8 címet viselő projekt forgatókönyvírójának sikerült megszerezni azt a J. Michael Straczynskit, akit sokan a Babylon 5 kitalálójaként ismernek, de már jó ideje a képregények világában alkot és jó pár kultikus képregénynek, illetve történetfolyamnak a gazdája.

Amint befejeződnek a Wachowski-testvérek Jupiter Ascending című mozifilmjének utómunkálatai, elkezdődhet a Sense8 forgatása, melynek a napokban fogják tartani a castingját, s ennek köszönhetően a projektről kiszivárgott pár infó. Az, hogy a sorozatot Amerikában, Angliában, Németországban, Mexikóban, Dél-Koreában, Kenyában és Indiában is tervezik forgatni, mindenképpen arra utal, hogy nagyívű elképzelései vannak a készítőknek.

A TvLine értesülései szerint a történet középpontjában 8, a világ különféle részein élő ember lenne, akiket egy közös és meglehetősen erőszakos látomás köt össze. A Sense8 ezen emberek egyéni történeteit fogja követni, s természetesen az egyes szálak idővel össze fognak érni. Persze, hogy ne csak ilyen egyszerű legyen a koncepció, lesz egy "entitás", mely össze akarja hozni a Nyolcakat, egy pedig végezni akar velük.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • zetortraktor #5
    A szappanopera rajongóknak talán jó volt. Egy női csatornára, nőknek készült, ki kivel kavar scifi, pár ordas klisével.
  • Ender Wiggin #4
    Defying Gravity. Kaszát kapott, de jó sci-fi volt pár éve.
  • scagnetti #3
    Yesname
    Igazat adok. Pedig annyi remek sci-fi van.
    Pl. A Hyperion-ból iszonyat jó sorozatot lehetne csinálni. Csak hát rohadt drága lenne!
    De talán majd egyszer!
  • yesname #2
    Na, ismét egy sci-fi-nek harangozott sorozat/film ami nem az. Unom már, hogy hosszú évek óta nem született még valóban sci-fi sorozat. (Pl. Firefly, Sliders, SG1 és társai.)
  • BrockSamson #1
    Kozben Larrybol sztem Lana Wachowski lett. :D

    A sorozatnal a koltsegvetes a gyenge pont, sok sorozat csuszik el rajta: vagy megvan a latvany, de a csatorna emiatt rovid ido alatt szeretne nagyon nagy bevetelt, vagy keveset koltenek ra es nem lesz eleg latvanyos es kidolgozott.