• Gabbbbbbbbbbbb
    #3
    Ez egy rendívül naiv hozzászólás. Én is Apple telefont használok, mert az volt a legolcsóbb, ami az igényeimet kielégíti.
    Viszont!, azt elhinni, hogy a Google kémkedik utánad, az Apple pedig nem az nevetséges. Régen jó volt az Apple telefon ilyen szempontból, ma már viszont nagyon nem az. Az Apple saját kémszoftvere ugyanúgy leveszi akku mérettől/típustól függően a napi 10-20% töltést, mint a Google Play Services. Apple-nek csak annyi előnye maradt, hogy Facebook és hasonló szemét alkalmazásokat kordában lehet tartani.

    >És ha azt gondolod, kedves cikkíró, hogy az majd jó lesz mindenkinek, hogy az EU belepofázik az Apple rendszereibe, rosszul hiszed. Van már sebezhető rendszer. Szerintem örülni kellene hogy van egy, ami nem sebezhető, és tiszteletben tartja a magánéleted.

    Ez ostoba baromság. Te mint felhasználó sosem leszel arra kényszerítve, hogy kilépj a zárt ökoszisztémából. Nagy különbség pedig már ma sincs sebezhetőségben, ha fel vannak frissítve a telefonok.
    Amennyiben tényleg érdekel a privát szférád védelme, akkor csak a Google nélküli Android és Linux telefonok jöhetnek szóba. Engem annyira nem érdekel, hogy felvállaljam a kényelmetlenséget, ami ezzel járna.

    Utoljára szerkesztette: Gabbbbbbbbbbbb, 2024.04.30. 09:13:19