• end3
    #4
    Bizonyos területeken lesznek vevők, akik kifejezetten az emberi munkavégzést és szolgáltatást lesznek hajlandók megfizetni. (A részfeladatokban az MI használata persze, a vevőt mindaddig nem fogja érdekelni, amíg az ki nem derül.)

    (Ahogyan a piacon a magyar terméket részesítik előnyben sokan, ha drágább akkor is.)

    Az MI-vel történő munkavégzésnek legalább annyi hátulütője lehet, mint amennyi előnye. És az is vinni fogja az időt. Ezt a vállalkozások csak ezután fogják megtapasztalni. (Vannak feladatok, amelyekre az MI csak semmitmondó általánosságokkal tud "hozzájárulni".)

    Persze, a programozásban a gépi kódolás-fordítást lehet gyorsabbá teszi.., azt ami nélkül vígan élne az emberiség. (Pl. a Windows, vagy az Android "századik", újabb "kreatív" grafikus felhasználói felület-, menümegoldása.. - Nem tesz produktívabbá, viszont lehet megint újratanulni azt és másként csinálni, (időt vesztegetni rá,) - ami végső soron és évtized óta, ugyanazon feladat elvégzést fogja jelenteni.)

    Hiába próbálják forradalomként eladni, ez is csak egy segédeszköz az emberi munkavégzésben, korán sem biztos, hogy sokak kezében az értékteremtésben is az lesz! - (Tudható, hogy a rombolásban, az optimalizált gyilkolásban már khirály! - Amennyiben háborús taktikát és stratégiát számoltatnak vele.)
    Utoljára szerkesztette: end3, 2024.04.23. 10:16:08