• RJoco
    #25
    Biztos én csinálok valamit jól. Vagy csak jó a hálózat.
    Most néztem végig egy 30 perces partifelvételt 4K-ban.Semmilyen akadás nem volt.
    Most is 4K-ban megy a következő felvétel, bár már le van téve tálcára a böngésző. Villanyspórolás. (A fekete képernyővédő erőteljesen redukálja a TV fogyasztását. A hangnál meg igazán nem számít, hogy szól vagy sem.)

    Még csak azt sem mondhatom, hogy erős lenne a vas, mert egy 8100T csinál mindent egy darab 16GB CL12 2400 MHz-es memóriamodul társaságában.

    A chrome kiírja, hogy az adott oldal mennyi helyet foglal a memóriában. Ez a téma a cikk nélkül 136 MB reklámblokkolva. Ha kikapcsolom a blokkolót, máris 377 MB lesz. Több, mint kétszer annyi erőforrás megy el a fölösleges adatra, mint a hasznosra. Már csak ezért is érdemes blokkolót használni. Előfizetni nem lehet mindenhol. És amúgy sem akarnék kismillió előfizetést, hogy minden oldal, ahova járok, reklámmentesen jelenjen meg. Főleg, ha csak egyszer tévedek oda. Ez sokkal egyszerűbb.
    A környezetvédelemnek is sokkal jobb lenne, ha nem lenne reklám. Persze, ha a környezet védelme lenne a cél. De ugye ez csak másodlagos. A fontos, hogy legyen miből új BMW-t venni.