• end3
    #1
    Mivel az Internet alapvetően Amerika bábáskodása alatt van, a Földet behálózó 4 legnagyobb globalista, IT-cég kartellezése ott valósul meg, - néha legfeljebb adóügyi spórolás szempontjából pakolnak valamit Európába, - ezért hát nehéz lesz a tevékeny részvételük nélkül, tisztán csak uniós "felhőket generálni". Ráadásul az általuk ajánlott backdoor-osra cseréltetik a nyugati világban, az eddig kínai gyártású hálózati eszközöket, a kiépült IT-hálózatokban.

    (Mivel naponta többször is lementik a Földön folyó teljes internetforgalmat, a szintén csak náluk megtalálható mesterséges intelligenciák tanítására, okulására.)

    Ez a hajó már elment. Viszik a rajtuk kívül álló országokban, régiókban megtermelt teljes jövedelem jelentős részét. A jövőben már nem lesz szükségük hagyományos ipari értékek előállítására, elég csak a szoftverek vagy IT-s szolgáltatások díjait besöpörni az egész világról. Ha kicsit megroppanna a pénzügyi rendszer, a költségvetés, azonnal online lehet több pénzt besöpörni ugyanazért a cuccért, még a kisujjukat sem kell mozgatni, vagy elég csak azt.
    Utoljára szerkesztette: end3, 2024.04.14. 08:59:06