• reptile1313
    #6
    "Egyébként keverést meg utómunkát is végezhet az AI idővel, hiszen ott is adott szabályoknak kell megfelelni"

    Igen a maradek 5-10 %ot, ami mastering, stereo image, spektrum balance, viszont sound design szinten, ahol tobb szaz %okat is valtozik a hang, ott nincs sok eselye.
    Hacsak nem etetnek meg vele mindent, akkor masolni tud majd barmit, viszont ha erre kepes, akkor az emberek is tobbre lesznek kepesek.
    Tehat, amikor az AI es az ember kollaboral.
    AI + ember > AI
    AI + ember > ember

    Ergo mindenki nyer vele azok kozul, aki profi, es jo izlessel rendelkezik, es AI nelkul is jokat csinal. az AI-jal inkabb a bufeszakosok, es az amugyis izles nelkuli pancserek vesztenek piacot, hiszen ok se egyedul, se AI-jal nem tudnak jot csinalni, oket fogja helyettesiteni az AI, sot rajuk ver par nagysagrendet :)

    Igy van ez minden szakmaban, a programozok kozul is a copy paste kodolokat helyettesiti, illetve azokat akik robotikus muveleteket csinaltak csak.
    Aki meg amugy is zsenialis programozo, az felgyorsul az AI-jal, hiszen a robotikus unalmas dolgokat megcsinaltatja vele, es marad ido a muveszi kodokra, amit az AI fel sem tud fogni, hacsak nem kap meg 2 haztombnyi NVIdea magot, de az meg nem kifizetodo.
    AI + ember mindig tobb lesz, mint csak az AI, ha az ember onalloan intelligens/intuitiv.
    Utoljára szerkesztette: reptile1313, 2024.03.03. 14:28:19