• RJoco
    #5
    A dokim épp nemrég súgta meg bizalmasan kikelve magából, hogy 55k€ összegben fejlesztették a számítógépes rendszert és a telefonok nem működnek rendesen, a faxok nem érnek át egészben és sokat is késnek és, hogy az egész privát kézben van, így jó drága minden. Az állam kötelezi őket a használatra, ami nem a mi (betegek) javát szolgálja, mert csak mindent bonyolít és nem működik rendesen. Akkor mit várunk valami app-tól?
    És ez Németországban van.
    Elvileg elsejével bevezették a digitális keresőképtelen igazolást. És mégis be kell mennie valakinek a papírért (lázasan nem mehetek a rendelőbe) és el kell hoznia. Vagy kipostázzák. Agyrém. Az orvosoknak is és a betegeknek is. Mindezt azért, mert pár semmirekellő szoftverfejlesztő van megbízva, akik nem képesek egy egyszerű, normális programot elkészíteni.
    Sajnos ez a szoftveres probléma minden "civilizált", valamilyen komplexebb számítási műveletre képes eszközzel ellátott helyen jelen van.
    Jó lenne már kilépni belőle. Vagy, ha nem megy, akkor inkább egyet vissza kellene lépni az egy helyben toporgás helyett.