• defiant9
    #88
    "Tehát összegzem. Tagadod azt a tudományos alaptézist, "
    Kérem arra reagálj amit írtam. Ha írtam ilyet akkor idézd be. Amennyiben nem tudod megtenni akkor ismét csak hazugnak minősítelek, te pedig ismét lenyeled ezt a békát, mert tudod hogy igaz, hazudozol folyamatosan. Jól láthatóan ismét beszari módba kapcsoltál, és nem mersz a kellemetlen kérdésekre válaszolni, pedig nem marad más, a mellébeszélésed innentől ignorálom. Ismétlem:

    1. A föld klímája nincs megszaladt állapotban. Nexus6 állaspontja? (igen/nem)
    2. A visszacsatolások szummája(benne a több vízpárával) negatív. Elfogadod (igen/nem)
    3. Álláspontom szerint a felhőzet szumma hatása melegítő, vagyis ez nem okoz negatív visszacsatolást. Elfogadod ezt? (igen/nem)
    4. A felmelegedés elsődleges oka emberi (2.72 W/m2), ezen belül a CO2 hatása kb. 2W/m2 Elfogadod ezen számokat? (igen/nem)
    5. Állításod szerint a légköri CO2 szint emelkedése viszont egyre meredekebbé válik (nem emberi okból). Meg tudod adni az ezt igazoló számokat? (igen/nem)
    6. Nexus6 - állítása szerint - rendelkezik egy tudományosan publikált peer review-elt tanulmánnyal, ami tartalmazza a jelen felmelegedést leíró - szerinte helyes - sarokszámokat. Meg tudod adni ennek linkjét? (igen/nem)
    7. Nexus6 kutatónak minősített halászt, klíma szerelőt is, aki aláírtak egy klímatagdó lobby szervezet által létrehozott online formot. Fenntartod hogy ők valóban kutatók? (igen/nem)