• Agyturbinikusz
    #25
    Érdekes, egyből tudsz értelmesen is viselkedni, azért szomorú, hogy csak így lehet ezt kierőszakolni....

    Az hogy egy ország hogyan áll, magában értelmetlen vizsgálni, hiszen a jelenlegi állapotot az emberiség az együttes erőfeszítéseknek köszönheti.
    Azt kellene már felfogni valahogyan, hogy a Zulu nép kb 200 éve kb 0 rá lett redukálva, és egy teljesen idegen társadalom szerkezet lett ráerőltetve. Mondjuk volt 4 generáció arra, hogy adaptálodni tudjanak.

    Most akkor nézzük meg, hogy ez az általános kb egész Afrika területén.

    Itt nem alsóbb vagy felsőbbrendű elgondolás mentén kell menni, hanem egyszerűen egy komplett társadalmi újra szervezés kb lehetetlen ennyi idő alatt.
    Az hogy ki mit adott, akkor most beszéljünk a Latin ABC-rol, az Arab számokról, az Indiai matematikusokról, vagy az olasz/francia feltalálókról?
    Értsd meg, a legfurcsább dolog az egészben akit Te Magyar feltalálónak hívsz, az az esetek nagyon nagy %-àban valójában az általad utált zsidók közül való.
    Czezeil Endre, Teller Ede, Semmelweis Ignácz..... Csak egy pár.

    Ezért kellene már ezt az óvodás szintet hanyagolni.

    De még mindig a jól betanult ellenség keresés ami megy, és mások hibaztatasa.
    Sosem mondtam, hogy nem volt hiba a farmerek elüldözése, de azzal, hogy ezt agresszív módon a odavágón mondod, azzal pont azt éred el, hogy még jobban radikálisá válnak. Ha hiszed ha nem, nagyon sok ember nem ért egyet ezzel Afrikában sem. És a többségük ugyan úgy őslakos.
    A véleményed úgy kell kifejteni, hogy annak pozitív hozadéka legyen, pl egy hibát elhozni úgy kell, hogy azzal ne még több problémát generáljj, hanem próbáld megoldani.
    Utoljára szerkesztette: Agyturbinikusz, 2022.08.13. 03:02:34