• Sequoyah
    #11
    Igen, igy mukodik egy demokracia. Az emberek tobbsege megegyezik valamiben, a maradek pedig igazodik hozza. Ha nem ez van akkor anarchia.

    A te fantaziavilagodban van 20 fele kriptovaluta, es mindenki a sajat kedvencet hasznalja, mert az az o "onkentes valasztasa". Persze tranzakciot nem tudok lebonyolitani az emberek nagy reszevel, mert ok mas kriptovalutat valasztottak mint en.

    "Kinyitottál már valaha történelem könyvet?"Igen, javaslom nezd meg hany helyen valtottak kormanyt 2008 utan peldaul. Csak ket pelda: USA es Magyarorszag.

    "Csak az USA jegybankja 2 év alatt 40%-nyi pénzt tolt ki. Ez a történelem legnagyobb vagyonátcsoportosítását idézte elő az átlag emberektől a politikai és gazdasági elithez. "
    Az elmult ket evre gondolsz? Igen, komoly vagyon kerult at a kisemberekhez. Mert a penz nagy resze oda kerult.
    A penzkibocsajtasnak koszonhetoen USA gazdasaga jobban veszelte at az elmult ket evet mint a legtobb mas orszag, ennek koszonhetoen most mindenki $-ba menekul.
    Ha megnezed az USA 20 ev USA jegybanki donteseit, mindenhol komoly szakertoi tamogatast fogsz latni. Ellentetben a kormanyzati dontesekkel, amik nagyreszt populistak, es a szakertoi velemenyek elleneben tortennek.


    "Nagy rémálom lehet neked ha nem is használod és nem tudod mi miért van."
    Na meselj, miert van? Milyen problemat old meg? Olcsobb? Nem. Gyorsabb? Nem. Biztonsagosabb? Nem. Menedeket nyujt az inflacio ellen? Nem. Anonimitast biztosit? Nem.